У Ющенка обіцяють об´єднатися зі “Свободою” до кінця року

Голова політради партії “Наша Україна”, колишній голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко прогнозує об´єднання опозиційних політичних сил до 2012 року, зокрема з партією “Свобода”.

“Обов´язково об´єднаємося до кінця року – це точно, на осінь ми вийдемо на це”, – підкреслив він.

При цьому він підкреслив, що такі переговори в цей період активно ведуться, повідомлє ТСН.

“Я б сказав, на дуже активному … більш того, вже зрозуміло, з якими політичними партнерами ми можемо починати з осені разом, як рівні серед рівних, політичну діяльність”, – сказав він, відповідаючи на запитання про те, на якому етапі знаходяться переговори про можливе об´єднання.

Наливайченко зазначив, що НУ в багатьох випадках об´єднується для спільних дій з партією “Всеукраїнське об´єднання “Свобода”.

“Ми зі “Свободою” об´єдналися в кількох обласних радах … там, де “Свобода” бере більшість, націонал-демократичну більшість, ми об’єднали фракції в трьох областях, тому для нас ніяких проблем з цим немає на регіональному рівні”, – сказав він.

Також Наливайченко наголосив на важливості для об´єднавчого процесу проведення спільних акцій, відстоювання спільних програм і дій щодо захисту інтересів громадян.

Нагадаємо, в березні Наливайченко заявляв, що НУ веде переговори щодо об´єднання з партіями “Фронт змін”, “Громадянська позиція” і Українською республіканською партією “Собор”.

Наливайченко вважає завданням депутатської групи “Наша Україна” у Верховній раді сприяння об´єднанню опозиції в парламенті.

Коментарі вимкнені.