Українська дівчина на чолі найбільшої молодіжної організації світу

19 лютого 2011 стало важливим днем в житті міжнародної молодіжної  організації AIESEC. На міжнародній конференції в Мексиці «Global Leaders Summit», де зібралися лідери зі 107 країн світу, обрали нового Президента AIESEC International, людину, яка керуватиме всією організацією з 1 липня 2011 по 1 липня 2012 року.

Українська дівчина, Тетяна Михайлюк, очолила глобальну молодіжну організацію AIESEC, що об’єднує більше 50 тисяч студентів у 107 країнах світу! Лідерський досвід є одним з трьох елементів комплексного досвіду, який молоді люди можуть отримати в AIESEC: програма міжнародних стажувань, лідерська позиція і глобальне освітнє середовище.

Тетяна Михайлюк розпочала свою діяльність у локальному представництві AIESEC в Івано-Франківську, яке згодом очолила (Президент AIESEC в Івано-Франківську 07-08), а через рік продовжила свою кар’єру в організації на національному рівні (Президент AIESEC в Україні 09-10).

Обрання Тетяни Михайлюк є свідченням того, що AIESEC в Україні виховує справжніх лідерів, професіоналізм та лідерські якості яких визнаються і за межами нашої країни. Будучи обраною Президентом глобальної молодіжної організації AIESEC, Тетяна Михайлюк зробила дуже важливий крок на шляху до формування бренду України, як країни, де живуть талановиті і розумні люди.

«Впереше в історії організації представник з України став президентом AIESEC на глобальному рівні. Напротязі 16 років організація виховувала лідерів, і ми пишаємося тим, що один із цих лідерів очолив роботу AIESEC у 107 країнах. Це є велика честь для мене особисто та для AIESEC в Україні вцілому», – зазначила Лариса Немеш, президент AIESEC в Україні.

Коментарі вимкнені.