В Борщівській їдальні виявили гральні автомати

Нещодавно працівники податкової служби Тернопільської області встановили факт надання послуг у сфері грального бізнесу у приміщенні одного із закладів громадського харчування, що належить підприємцю з Борщівщини.

Під час перевірки виявлено дев’ять гральних автоматів, які були підключені до електромережі. Також зафіксовано факт проведення гри, в результаті якої отримано підтвердження на виграш 80 грн. Виплата виграшу грошовими коштами не була проведена через відсутність на робочому місці відповідального працівника за видачу виграшів грошовими коштами на час закінчення гри. Це підтверджено актом вилучення готівки працівниками податкової міліції та поясненнями бармена, який, підмінивши відсутнього працівника, надав гравцеві підтвердження на право отримання грошового виграшу.

Крім цього, під час проведення контрольної гри працівники податкової міліції отримали пояснення в одного з гравців, який вказав, що ним було внесено грошову ставку у розмірі 50 грн. в ігровий автомат, проведена гра, однак кошти були програні.

Виконуючи вимоги Закону України від 15.05.09 №1334-IV «Про заборону грального бізнесу в Україні», тернопільські податківці звернулася до суду із адміністративним позовом про застосування та стягнення із суб’єкта підприємницької діяльності – фізичної особи восьми тисяч мінімальних заробітних плат із конфіскацією грального обладнання та прибутку (доходу) від гри на користь Державного бюджету України. Постановою Тернопільського окружного адміністративного суду адміністративний позов органу ДПС задоволено повністю. За порушення вимог чинного законодавства підприємець має перерахувати до Державного бюджету України понад 7,5 млн. грн.

 

-1 thoughts on “В Борщівській їдальні виявили гральні автомати

  • 17:51 | 8.07.2011 о 17:51
    Permalink

    Ще якісь дурні і ходят на ті автомати ….а ще більший дурень той підприємєць, попав на 8 тисяч мінімальних заробітних плат із конфіскацією грального обладнання та прибутку (доходу) від гри на користь Державного бюджету України. Цікаво скільки взятки захочуть податківці чи суддья ?

Коментарі вимкнені.