В Бучачі запустять “Небесні ліхтарики”

Бучацький флеш-моб у понеділок, 14 лютого , в День Валентина пропонує бучачанам взяти участь у романтичній акції запуску “Небесних ліхтариків” на площі Ринок у м.Бучач, – повідомляють Бучацькі новини. Що може бути більш романтичне, ніж серце? Тільки палаючий в нічному небі Небесний Ліхтарик у формі серця!

Небесні ліхтарики — Це об’ємні конструкції різних форм і розмірів, виготовлені на основі целюлози, що діють за принципом повітряної кулі. Надійно закріплений в нижній частині паперового куполу пальник розігріває повітря усередині ліхтарика, піднімає його вгору і ефектно підсвічує зсередини, створюючи таємничий ореол. Вага ліхтарика — 200-250 гр. Пальник горить 10 —15 хвилин. доки тепле повітря буде наповнювати ліхтарик, він буде летіти, а потім, також плавно, як і піднімався, опуститься вниз. Таким чином, загальний час польоту ліхтарика становить приблизно 20 хв. за цей час паперовий ліхтарик підніметься на висоту до 200 метрів, і з землі Ви зможете спостерігати спочатку вогняну кулю, а потім яскраву крапку що світиться, що курсує по небу.

З цим повітряним ліхтариком у кожного з нас з’являється реальний шанс самому запалити свою зірку, відпустити її до небес і загадати бажання. Реальний шанс зробити так, щоб наші мрії і надії могли парити, спрямовуючи свій політ далеко, далеко до зірок молочного шляху, до Всесвіту, до нескінченності. Загадати бажання, відпускаючи до зірок палаюче сердечко – чудовий спосіб відсвяткувати День св. Валентина.

Як запустити небесний ліхтарик!

Акуратно витягуйте ліхтарик з упаковки.
• Рівномірно розпряміть паперову частину ліхтарика.
• Запаліть пальник.
• Коли пальник почне розгоратися, встановіть ліхтарик на землю підставкою вниз так, щоб повітря, що нагрівається пальником, залишалося в середині ліхтарика, притримуючи обруч і одночасно розпрямляючи верхню паперову частину ліхтарика.
• Як тільки ліхтарик рівномірно наповниться теплим повітрям – відпустіть його.
Запуск небесного ліхтарика можна здійснювати у будь-який час року, проте категорично заборонено запускати ліхтарик в дощ або при швидкості вітру більше 5 м/с.

Замовити ліхтарики можна за телефоном 097-71-04-213 або 098-60-40-551. Вартість 30грн/шт. (кількість обмежена. Це не рекламний хід)

Сподіваємося, що політ Небесного Ліхтарика Серце принесе Вам море позитивних емоцій!

Збір у понеділок, 14 лютого, на площі Ринок о 20 годині 30 хвилин. Запуск о 21.00

Буде вестися пряма трансляція через веб-камеру м.Бучача

Коментарі вимкнені.