В своїх зверненнях тернополяни та жителі Тернопільської області просять Януковича залишити Пост Президента України

Протягом другого дня акції, приуроченої Тернопільською міською організацією «ВО «Батьківщина» до роковин Януковича та його команди, близько 70 тернополян та жителів області залишили свою письмову оцінку діям влади та Президента.

Окрім нарікань та звинувачень в своїх записках громадяни висловлюють і слова «вдячності» Януковичу, цитати: «Безмежно «вдячна» за жебрацьку пенсію, за злидні, за захмарні ціни, які щоденно ростуть», «Щиро «вдячний» Проффесору Віктору Фйодоровичу за свободу слова для україножерів табачникових та холуїв московських…», «Вдячна за «мудру» політику спрямовану на нищення простого люду та процвітання олігархів в Україні…».

Також передавали щирі побажання Президенту: «Щоб ви прожили на 800 грн. пенсії», «…попробуйте прожити на наші мізерні зарплати…», «Якщо хочете, щоб люди, хоч трошки вас поважали, – «відійдіть» від Поста Президента України і люди вас оцінять ліпше ніж тоді, коли ви роздавали їм по 100 гривень».

А ще, чи не кожен тернополянин у своїй записці Януковичу обіцяли: «Розігнати владу!», «Хочете Єгипту…?Народ повстане!», «Час диктаторських режимів у цьому році поклали більше 10-ти країн Африки та Азії, не за горами і ваша черга…», «Треба цю владу негайно поміняти і знищити!», «Терпінню моєму приходить кінець!»

-1 thoughts on “В своїх зверненнях тернополяни та жителі Тернопільської області просять Януковича залишити Пост Президента України

  • 12:43 | 25.02.2011 о 12:43
    Permalink

    всі цілком правильно написали….погоджуюся..

Коментарі вимкнені.