В Тернополі чоловік хуліганив зі зброєю в руках

Дозволу на носіння пневматичної зброї закон не передбачає, а от розуму втрачати не варто, навіть, якщо в кишені із засобів самооборони – лише кулак.

Героєм серед відвідувачів одного з тернопільських барів відчув себе 52-річний житель обласного центру. Чоловік прийшов до закладу уже напідпитку й емоцій своїх не контролював. Аби трохи стримати запального клієнта, офіціант попросила його втихомиритися. Та це викликало ще більшу агресію в немолодого тернополянина. Вихопивши з кишені зброю, він двічі вистрелив.

На місце пригоди виїхала слідчооперативна група. Озброєного дебошира затримали. Як розповів начальник Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ Андрій Матрифайло, у чоловіка вилучили пневматичний револьвер для стрільби малокаліберними набоями травматичної дії. На щастя, ніхто не постраждав, адже стріляв зловмисник у стелю.

Вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 4 статті 296 – хуліганство, вчинене із застосуванням зброї. Караються  такі дії позбавленням волі на термін  від трьох до семи років, – повідомила “Погляд” прес-служба УМВСУ в Тернопільській області.

Коментарі вимкнені.