В Тернополі відбудеться ІІІ Всеукраїнський турнір з вільної боротьби на честь Героя України Степана Бандери

З 29 квітня по 1 травня у Тернополі проходитиме ІІІ-ій Всеукраїнський турнір  з вільної боротьби на честь Героя України Степана Бандери. У змаганнях братимуть участь юнаки 1998-2000 років народження.

Змагання проводяться з метою вшанування пам’яті Героя України Степана Бандери, національно-патріотичного виховання молоді, популяризації вільної боротьби серед юнаків та сприяння залученню учнівської молоді до занять спортом. В програмі турніру окрім спортивних змагань також передбачено екскурсію до унікального музею політичних в’язнів та репресованих та екскурсійну прогулянку файним містом Тернополем.

Турнір організований Спортивним клубом ім.Б.С.Сцібайла «ГалТер’S», Тернопільською обласною федерацією вільної боротьби, Тернопільською організацією Українського реєстрового козацтва спільно з Управлінням сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму Тернопільської міської ради та Управлінням фізичної культури і спорту Тернопільської обласної державної адміністрації за активної підтримки меценатів змагань.

Щиро запрошуємо команди з різних куточків України взяти участь у Всеукраїнському турнірі. Для отримання офіційно завіреного положення змагань факсом або поштою просимо звертатись до секретаря Тернопільської обласної федерації вільної боротьби Ігоря Сцібайла, за телефоном 0963956909.

 

П О Л О Ж Е Н Н Я

про проведення IIІ-го Всеукраїнського турніру з вільної боротьби серед юнаків 1998 – 2000 рр.н. на честь Героя України Степана Бандери

МЕТА ТА ЗАВДАННЯ
Змагання проводяться  з метою вшанування Героя України Степана Бандери та популяризації вільної боротьби серед юнаків, виявлення кращих борців для укомплектування збірної команди міста Тернополя та Тернопільської області. Сприяння залученню учнівської молоді до занять спортом.

ЧАС І МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ
Змагання проводяться 30 квітня 2011 року в приміщенні борцівського залу СК «Галицькі леви» (вул.Чубинського, 3). Зважування учасників 10:00, початок змагань 11:00.

УЧАСНИКИ ЗМАГАНЬ
До участі в змаганнях допускаються спортсмени 1998р.н. і молодше, які пройшли медичний огляд. Спортсмени змагаються у вагових категоріях:  23 кг, 26 кг, 29 кг. 32 кг, 35 кг, 38 кг, 42 кг, 47 кг, 53 кг, 59 кг, 66 кг, 73 кг.

КЕРІВНИЦТВО ЗМАГАНЬ
Загальне керівництво змагань здійснюється оргкомітетом  змагань, який складається з представників організацій, що  проводять спортивний захід. Безпосереднє керівництво проведення змагань покладається на суддівську колегію, яка призначається обласною федерацією вільної боротьби.

НАГОРОДЖЕННЯ
Спортсмени, які посіли І-ші, ІІ-гі, ІІІ-ті місця у своїх вагових категоріях нагороджуються грамотами, медалями, кубками та призами.

ЗАЯВКИ
Заявки  на участь в змаганні подаються в день змагань.
Адреса: спортзал СК Галицькі леви м.Тернопіль, вул.Чубинського, 3 тел.0 0352 28 30 57.
СК ім.Б.Сцібайла «ГалТер’S» при Асоціації «ДРУЖБА» тел.0963096909

Коментарі вимкнені.