В Тернополі за борги відключають ліфти та світло в під’їздах

До редакції “Погляду” звернувся житель одного із будинків, що знаходяться на балансі ЖКГ “Обнова”. Він повідомив, що у домі на вул. Коновальця, 16 (1- 5 підїзд), на вул. Коновальця, 10 ( 1 підїзд) та вул. Над Яром, 2 (1- 3 підїзд) вимкнена електроенергія на сходових площадках. У звязку з цим не працюють ліфти. Електроенергію відключили працівники РЕМ, оскільки в даних домах мешканці не розрахувались вчасно за послуги ЖКГ. А освітлення підїздів та справна робота ліфтів якраз безпосередньо входить у перелік оплачуваних послуг.

Ситуація мала б змінитись тоді, коли мешканці розрахуються із заборгованістю. Однак керівництво ЖКГ “Обнова” вже сьогодні проводить переговори із міським РЕМ, аби людям подали електроенергію. Як повідомили нам у самому ЖКГ, вони сподіваються, що  цю проблему буде вирішено вже сьогодні. Тим не менше, мешканці мають розрахуватись за отримані послуги якнайшвидше.

-1 thoughts on “В Тернополі за борги відключають ліфти та світло в під’їздах

  • 18:02 | 15.02.2011 о 18:02
    Permalink

    Какая реформа ЖКХ?! Пока Янукович не удалит раковую опухоль в виде пиявок к бюджетным деньгам коммунальных братьев-гастролёров…Семчуков, Кучеренков и Белянских реформа не двинется с места! Эти «деятели» из года в год (при любой власти) деребанят десятки млн. под розработку бредовых норм. актов.

Коментарі вимкнені.