В Україні шукають три мільйони підписів за відставку Януковича

В Україні триває збір підписів за відставку президента Віктора Януковича та Верховної Ради. У паперовому вигляді вже зібрано близько 250 тисяч підписів.

Про це повідомив координатор громадського руху “Спільна справа” Олександр Данилюк.

Разом з тим, активіст зізнався, що спосіб збору підписів у письмовому вигляді відбувається повільно.

“У нас ним займаються активісти, які приділяють цьому свій вільний час. Якби це була щоденна робота з розміщенням наметів хоча б в обласних центрах, тоді б проблеми такої не було”, – додав Данилюк.

За його словами, така швидкість свідчить не скільки про настрої в суспільстві, скільки про неможливість якісно спілкуватись з усіма.

“Проблеми з підписанням немає – дуже мало людей відмовляється ставити свій підпис під цією ініціативою. Якщо і відмовляються, то в основному з інших міркувань – наприклад, тому що не хочуть залишати свої дані. Але таких людей навіть не 50%”, – уточнив активіст.

Він також підкреслив, що “Спільна справа” розпочала збір підписів за відставку влади в Інтернеті. Усього планується зібрати мінімум 3 мільйони голосів.

“Сьогодні це – мобілізаційна кампанія, яка веде до нового Майдану”, – резюмував Данилюк, додавши, що основна її мета – змусити владу піти.
Денис ТИМОШЕНКО, Газета по-українськи

Коментарі вимкнені.