Ванга не помилялася?

Після руйнівного землетрусу в Японії та передбаченої Вангою ядерної загрози для Північної півкулі про провидицю заговорили всі і всюди. А про можливі катаклізми на рубежі двох тисячоліть Ванга застерігала багато разів. І попереджала про них за багато років. «…м’ясо овець, корів і кіз не можна буде їсти…» і «з’явиться безліч не відомих досі хвороб…» (сказано Вангою в 1989 році). Хіба це не про наш час, коли в різних країнах світу лютують як не «коров’ячий сказ», то «свинячий грип»?!

1980-го сліпа провидиця сказала: «В кінці століття, в серпні 1999 або 2000 року, Курськ опиниться під водою, і весь світ буде його оплакувати». Те, що тоді здавалося цілковитою нісенітницею, через 20 років раптом набуло страшного змісту. Потонув атомний підводний човен «Курськ».

«Жах, жах! Брати американські впадуть, закльовані птахами залізними. Вовки завиють з куща, і кров безневинна проллється рікою» (1989 рік). У вересні 2001 року після повітряної атаки терористів на США звалилися хмарочоси Всесвітнього торгового центру, котрі називали «близнюками», або «братами». У них врізалися літаки — «птахи залізні» — терористів. До чого ж тут кущ? Англійською це слово звучить, як «буш». Тобто трагедія відноситься до часу правління цього президента.

«Світ переживе багато катаклізмів, сильних потрясінь. Зміниться сама свідомість людей. Настануть важкі часи. Люди розділяться за ознакою віри» (дата невідома). Чи заперечуватиме хтось, що це пророцтво збулося, що настали важкі часи? І зі свідомістю людей щось коїться. Катаклізмів хоч відбавляй: і землетруси, і цунамі, і виверження вулканів, і численні теракти, і бунти на релігійному грунті…

Що стосується кінця світу то Ванга казала: «Кінця світу, всесвітніх потопу і пожежі не буде!»

Болгарський учений Георгій Лозанов спостерігав за Вангою чверть століття і відзначив більше 7000 випадків її пророкувань, що здійснилися. Він дійшов висновку, що «впізнавання» виходить у Ванги за межі випадкових збігів і досягає 80 відсотків. У ці 80% потрапили й могутні політики. Адольф Гітлер, відвідавши Вангу, не став прислухатися до її пророцтва про свою поразку у війні з Росією. Віщунка сказала йому в обличчя: «Залиш Росію в спокої! Ти програєш цю війну!» А щоб він повірив у силу її передбачень, Ванга послала охоронців Гітлера в оселю на іншій вулиці, де народжувала кобила, і докладно розповіла, яке буде лоша. Воно народилося саме таким, як провидиця сказала. Фюрер пішов від Ванги страшенно розлючений.

За півроку до смерті Сталіна Ванга передбачила кончину Йосифа Віссаріоновича, за що навіть потрапила до в’язниці, але після смерті вождя її звільнили. У 1963-му вона напророкувала замах на 35-го президента США, яким виявився Джон Кеннеді. У 1968-му передбачила відразу три важливі політичні події: заколот у Чехословаччині, смертельне поранення сенатора Роберта Кеннеді і перемогу республіканського кандидата. У 1969 році «побачила» смерть Індіри Ганді, а в 1979-му — початок перебудови і розпад СРСР…

У 1981 році вона застерігала: «Будьте уважні! Скоро до нас прийдуть нові, невідомі людям хвороби. Люди будуть падати на вулицях без видимої причини, без видимої хвороби. Стануть важко хворіти навіть ті, хто ніколи нічим не хворів. Але всьому цьому ще можна запобігти, тому що це в нашій змозі». Тоді ще не з’явився СНІД, ніхто не знав про такі хвороби як атипова пневмонія чи пташиний грип.

Пророчиця була переконана в тому, що на початку XXI століття людство позбудеться раку. Вона казала: «Настане день, і рак буде закутий в залізні ланцюги». І пояснила, що «ліки будуть містити багато заліза». А незадовго до смерті сказала: «Настане час чудес, і наука зробить великі відкриття у сфері нематеріального. Ми станемо свідками великих археологічних відкриттів, які докорінно змінять наші уявлення про світ з найдавніших часів. Усе приховане золото вийде на поверхню, але піде вода. Так визначено».

«Настане день, — передбачала Ванга, — коли з лиця Землі зникнуть різні рослини, овочі, тварини… Перш за все цибуля, часник і перець. Потім настане черга бджіл». Кажуть, у Канаді пасічники вже не можуть отримати гречаного меду, бо генетики вивели гречку, з якої бджолі нічого взяти. Генна інженерія вбиває бджільництво. Перелік рослин-медоносів стає дедалі коротшим. Вони зникнуть — і ми залишимося без меду. І без бджіл — дивовижних комах, які з’явилися на планеті набагато раніше від людини.

Останнє своє передбачення Ванга попросила показати людям в березні 2010 року. Казала, що два роки після 2010-го будуть ніби підготовкою людства до іспитів. Складемо їх — виживемо, «завалимо» — пропадемо. «У 2010-му залишиться два роки, щоб виправити майбутнє, — казала Ванга. — Треба виконувати десять заповідей Божих! Якщо будуть люди виконувати, то настане день, коли брехня зникне з лиця Землі, припиняться війни. А якщо людство не зміниться, то зайде сонце і лише деякі виживуть у темряві…»

За матеріалами Інтернет-мережі підготувала В. ВІТЕР.

«Вільне життя плюс»

Коментарі вимкнені.