Василь Лукін виступив проти мешканців цілої «Аляски»

15 листопада, на сесії Тернопільської міської ради свої чергові безглузді «корки» видавав керівник фракції Партії регіонів у міській раді Василь Лукін.

З якогось переполоху він виступив противником надання КП «Тернопільелектротранс» земельного сервітут на прокладання нової тролейбусної лінії довкола масиву «Аляску», бо… цьогоріч не закуплено жодного тролейбуса (що має спільного, одне до другого, напевно знає тільки такий «обізнаний» регіонал як Лукін).
– Цікаво, а що буде їздити по цій лінії? Я хочу запитати, чи варто взагалі вкладати кошти в такий проект, – заявив на сесії В. Лукін.
Як відомо, тролейбусний парк звернувся до міської ради за дозволом на укладання земельного сервітуту за адресою вул. Володимира Великого, вул. Леся Курбаса, вул. Симоненка та вул. Морозенка. Мова йде про земельну ділянку площею 0,3488 га терміном на 2 роки для будівництва тролейбусної лінії. На цій землі мають бути встановлені опори для майбутньої лінії.
Ледь стримуючись від сміху міський голова Сергій Надал (і не тільки він, а переважна більшість присутніх у сесійній залі) зміг промовити кумедному депутату лише одне слово – «Варто», після чого 40 депутатів проголосували за це питання, – пише ТП.
Отож, жителі мікрорайону «Аляска» знайте: регіонали вустами голови фракції, депутата-клоуна Василя Лукіна виступають проти соціального транспорту для вашого масиву! Схоже депутату,який мав би дбати за громаду всього міста, десь там кілька тисяч мешканців спального району, адже він більше, мабуть, дбає виключно про свій виборчий округ на «Східному масиві». А мало б бути навпаки, пане Лукін, ви ж у раді представляєте не самого себе, а цілу фракцію, яка є другою за чисельністю в міськраді?

Коментарі вимкнені.