Ватикан засуджує йогу та Гаррі Поттера

На думку отця Габріеля, головного екзорциста Ватикану, йога є сатанізмом. Дісталося від отця Габріеля і Гаррі Поттеру. Героя романів було названо представником “чортівні”.

Ватиканський священик, якому 85 років, вважає, що заняття популярною у всьому світі йогою приводять до зла. На його думку, заняття йогою лише на перший погляд здаються абсолютно невинними. Але, якщо придивитися до йоги глибше, то вона є ні чим іншим, як “вигадкою диявола”. Отець Габріель так вважає тому, що походження йоги пов’язане з релігією Сходу, в якій в якості основи закладено помилкова думка про реінкарнацію.

Що ж стосується Гаррі Поттера, то, як вважає ватиканський священик, всі дії героя романів Дж. К. Роулінг пов’язані з магією, а тому вони ведуть не до Бога, а до диявола.

Італійська асоціація йоги вже висловила свою думку на слова священика. В Асоціації вважають думку отця Габріеля помилковою, оскільки йога не є релігійною практикою.

Відзначимо, що Ватикан нещодавно прославився ще одною сенсаційною заявою. Гай Консольмано, який є провідним ватиканським астрономом, повідомив, що представники Ватикану допускають наявність позаземної цивілізації. Мало того, у Ватикані готові навіть хрестити інопланетних гостей, якщо останні попросять представників церкви про це, пише Світ 24.

Коментарі вимкнені.