Відбудеться конкурс “Тернопіль – наше місто майбутнього”

З метою розвитку та популяризації дитячої творчості, застосування дитячих творчих робіт у створенні проектів розбудови міста відбудеться конкурс “Тернопіль – наше місто майбутнього”.

“Змагання” відбуватимуться за такими напрямками дитячої творчої діяльності: графіка, живопис, декоративно-ужиткове мистецтво, комп’ютерна графіка.

Приймаються індивідуальні роботи, що відповідають умовам конкурсу, водночас, вони не рецензуються та не повертаються. Поданням роботи на конкурс автор підтверджує повну згоду з умовами конкурсу, а також згоду на публікацію твору без будь-яких претензій щодо авторського права у подальшому.

Роботи можуть бути використані Тернопільською міською радою для проведення аукціону, а отримані кошти будуть передані у дитячі будинки, реабілітаційні центри, соціальні заклади.

Етапи конкурсу:

І – початковий – грудень 2010 року.

ІІ – основний – з 14 січня до вересня 2011 року

ІІІ – підсумковий – жовтень – грудень 2011 року.

На кожному з етапів представлять експозицію дитячих робіт, що надійшли на конкурс, та організували благодійні заходи. Учасниками конкурсу є учні загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста, повідомляє прес-служба Тернопільської міськради.

Роботи учасників оцінюються у трьох вікових категоріях: молодша (8-10 років), середня (11-13 років), старша (14-17 років).

Художні твори мають відповідати таким вимогам:

розмір роботи не повинен перевищувати 40х60 см;

роботи не оформлюються рамкою, паспорту, наклейками тощо;

на зворотному боці кожної конкурсної роботи необхідно зазначити друкованими літерами назву роботи, прізвище, повне ім’я та дату народження автора, домашню адресу, контактний телефон, назву навчального закладу.

Твори слід подавати в управління культури та туризму Тернопільської міської ради за адресою: вул. Миру, 6, каб. 22А упродовж періоду проведення конкурсу, але не пізніше 01.12.2011 року.

Критерії оцінювання конкурсних робіт: творчий підхід (забороняється копіювання та запозичення сюжету), повнота розкриття теми, рівень володіння технікою виконання, охайність роботи.

Журі відбирає та нагороджує дипломами (медаллю, цінними призами) переможців виставки-конкурсу дитячої творчості в кожній номінації (відповідно І, ІІ та ІІІ місце у трьох вікових категоріях).

Коментарі вимкнені.