Відчуття небезпеки у проекті “Мій лицарський хрест” вдалось побороти не всім

Проект «Мій лицарський хрест»  з кожною серією стає дедалі екстремальнішим та сповненим емоцій,  а також ризикованих випробувань. У третій серії, яку тернополяни мали змогу бачити у понеділок на телеканалі ІНТБ, учасники проекту перебували  у Червонодібровській січі на Буковині. Це –  спеціально відтворене козацьке містечко, де хлопці отримали майстер-клас з борцівської техніки.  Також в цій серії учасники проекту змагалися, хто на довший час  затримає дихання під водою. Завершились випробування ходінням по битому склу.

Учасник проекту Віталій Вовк, який одночасно являється Головою молодіжного національного конгресу в Тернопільській області,  добре пригадує ці події:

– Червонодібровська січ – місце для людей, готових служити для України. І хоча я фрі-файтом займаюсь відносно не довго, менше року, а участь у проекті взяв з цікавості, я був вражений перебуванням там. Зйомки у Червонодібровсіькій січі вирізнялися великою кількістю майстер-класів. Одним із випробувань було ходіння по розбитому склу. Спочаткувідчувався страх і невпевненість, можливо тому, що людей лякає те, чого вони не знали раніше. Однак  це відчуття небезпеки вдалося побороти, коли ми побачили, як легко це випробування подолав наш тренер. Він зміг – і ми змогли. У мене не було порізів, так непощастило лише одному учаснику. Очевидно, він також подумав, що це надзвичайно просто, і тому розслабився, не доклав відповідних зусиль.  Вражень від шоу в мене дуже багато. Зараз я не полишаю тренування, адже прагну війти в сімку фіналістів, яких глядачі матимуть змогу побачити у фінальній серії проекту.

Що ж очікує нас у наступних серіях проекту дивіться щопонеділка та щоп’ятниці о 21.30 на телеканалі «ІНТБ».

 

Коментарі вимкнені.