Влада Галичини продовжує справу фашистів – Партія Регіонів

Львівська, Тернопільська та Івано-Франківські обласні ради, закликавши населення цих регіонів бойкотувати виконання закону про вивішування у День перемоги червоного прапора, продовжують справу зрадників під час Великої Вітчизняної війни. Про це заявив народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів, секретар Комітету Верховної ради з питань правової політики Володимир Толстенко.

На думку парламентарія, “подібні націонал-шовіністичні заяви, в тому числі і від представників партії ВО “Свобода”, є продовженням справи зрадників під час Великої Вітчизняної війни, які, будучи на службі у гітлерівців, палили села, села, вбивали мирних жителів України”.

“Вони й сьогодні продовжують справи профашистських, пробандерівських організацій (ОУН, УПА), носіїв ідеології вкрай правого націоналізму і шовінізму, які своїми діями і нині розколюють Україну на дві частини, погіршують відносини з нашими братами-слов’янами Білорусі та Росії. Особливо це проявилося під час помаранчевої влади. Їхні дії ускладнюють рух України шляхом демократії, а також євроінтеграційним процесам”, – сказав Толстенко.

ТСН

Коментарі вимкнені.