Володимир Завадський з Тернопільщини загинув у бочці з олії

БочкаНіхто й подумати не міг про таку небезпеку. Полізли в магазині чистити бочку й згинули. Чи кисню там не було, чи отрута яка, — кажуть у селі Пустоіванне Радивилівського району на Рівненщині.

У вівторок, 14 червня, у сільському магазині загинули 25-річний Микола Суходольський, 35-річний Василь Гойда та 34-річний Володимир Завадський із сусіднього села Рудня. Їх найняв почистити в підвалі металеву бочку з-під соняшникової олії власник крамниці Олександр Краплич, 33 роки.

Спершу в бочку, об’ємом понад 20 “кубів”, опустився Микола Суходольський і знепритомнів.

— Двоє інших пішли йому допомогти й також там зомліли. Їх непритомних витягнув власник магазину та продавці. Викликали “швидку”, узялися надавати допомогу. Та врятувати чоловіків не вдалося, — розповідає Вікторія Івашинюта з обласної міліції.

Підприємцю стало зле, з подвір’я магазину його забрала “швидка”. Олександр Краплич продавав олію дешевше, ніж на ринку в райцентрі. Збирався почистити бочку й згорнути бізнес. Звів невеликий готель і планував займатися зеленим туризмом.

Микола Суходольський і Василь Гойда були неодружені.

— У Володимира Завадського залишилося двоє малих дітей. Дружина працює вчителькою інформатики. Він родом із Тернопільщини. Трудягою був, добре вів господарство й у чарку не заглядав. Усе на його плечах було, — каже колишній голова Пустоіванівської сільради Ярослав Циганюк, 53 роки.

Міліція ще не встановила, чим отруїлися чоловіки.

 

 

Коментарі вимкнені.