Вихованці дитячих садочків отримали солодкі частунки на святі Миколая

Свято Миколая влаштували для дітей у садочку “Кобзарик”, що у Великій Березовиці. Тут навчається понад дві сотні діток, які співали, розказували віршики і навіть підготували музичний номер із дзвіночками. За словами завідуючої садочком Світлани Караби, у дошкільному навчальному закладі діток спеціально готують до свята – пояснюють, що лише до чемних  дітей приходить Святий Миколай, тому вихованці дитячого садочку – слухняні і ввічливі.

Усі малюки дуже чекають святого.

– Я був слухняний і хочу, щоб Миколай мені приніс багато солодкого і мобільний телефон, такий, як в тата, – каже Іванко.

На святі всі діти отримали солодкі подарунки. Пакунки із цукерками вручив депутат обласної ради Володимир Болєщук, який вже кілька років поспіль організовує солодкі подарунки для вихованців садочків.

 Як розповіла завідуюча Світлана Караба, садочку 21 рік, свято організовують вже вдвадцяте. Оскільки тут є багато дітей, купити подарунки із бюджету – нема можливості, тому до доброї справи долучаються спонсори і меценати.

– Доброту приносять добрі, чуйні люди. Сьогодні в садочок завітали наші друзі, які вже декілька років нас не забувають, кожного року приїжджають. Сьогодні до нас приїхав Володимир Михайлович, щоб зробити хорошу добру справу і дати подаруночки, – зазначила на святі Світлана Караба.

Саме за час перебування Володимира Болєщука на посаді голови РДА, в Тернопільському районі було відбудовано 7 садочків. Зараз депутат облради підтримує добру традицію – дарувати солодкі частунки вихованцям цих садочків.

– Всі дітки Тернопільського району отримають подарунки від святого Миколая, – зазначив Володимир Болєщук. – Бажаю усім веселих свят, здоров’я і Божого благословення.

 

Коментарі вимкнені.