Як Los colorados «дали жару» в «Подолянах». Фото

Повний зал фанів, друзів та колег зібрав у п’ятницю 21 січня в пабі «Хмільне щастя» Тернопільський гурт трубадурів-гастрольорів «Los colorados» який виступав тут з довгоочікуваним концертом.

Атмосферу, яка вирувала на концерті, передати словами просто неможливо. Публіка шаленіла, і якщо на початку виступу більшість глядачів лише сиділа і з зацікавленістю слухала виступ агроалкорокерів, то вже наприкінці концерту перед сценою не було де стати.
Хлопці розпочали свій виступ з добре відомих пісень, поступово «розігріваючи» присутніх. Якщо пісня «Бережани», «Корова здохла» підняли на ноги лише частину залу, то вже після «Осені» та «Сведер boys» мало хто зміг всидіти за своїм столиком.
«Колорадоси» грали дуже драйвово та якісно, і ті хто чув їх вперше, від захоплення роззявляли роти.
Зігравши декілька пісень, музиканти зробили антракт, під час якого щиро ділились з фанами враженнями від теплого прийому. Але щойно агроалкорокери зійшли зі сцени, щоб перепочити, як публіка почала вигукувати «Los colorados!», закликаючи їх повернутись. Тож після короткої перерви свято продовжилось, і якби не обмеження в часі, тандем «колорадосів» з публікою тривав би ще цілу ніч. Хлопців просто не випускали зі сцени, доки вони не зіграли всім відомі запальні «Hot’n’cold», «Тьотя Люба», «Помідори».
Уже в перерві «Погляду» вдалося з’ясувати, що сюрприз, про який повідомляли «Los Colorados» анонсуючи концерт, через форс-мажорні обставини не відбудеться. В іншому випадку тернополяни змогли б побачити на одній сцені алкорокерів та іноземного гостя, котрі мали зіграти справжнє ямайське реггі. Але фронтмен гурту Руслан Приступа пообіцяв, що й без сюрпризу свято не втратить свого драйву і запалу.
Коли виступ завершився, соліст «Los Colorados» Руслан дав «Погляду» коротке інтерв’ю:
– Руслане дякуємо за шалений драйвовий виступ! Як вам публіка сьогодні?
– Все просто чудово. Немає слів щоб передати свої емоції.
– Розкажіть про ваші творчі плани. Ваших фанатів цікавить коли ж вже можна буде почути перший альбом?
– Важко сказати. У нас уже записано багато чудового матеріалу, але тепер залишилось це все звести у альбом.
– Але чи достатньо вам одного альбому, щоб дати змогу прихильникам почути абсолютно всі ваші пісні?
– Звичайно ні. Ми хочемо, щоб у перший альбом ввійшли різні композиції, незалежно від того коли вони були написані: на початку творчості, чи зараз.
– До речі нещодавно з’явилась інформація, що ви шукаєте концертного менеджера. Як у успіхи з пошуками?
– Дісйно було таке, але поки що ми даємо раду самотужки.
– А чи плануєте турне містами України?
– Покищо ні. За минулі роки ми вже об’їздили Україну вздовж і впоперек. А! Ні! ми ще не підкорили столицю! (Сміється). А ще ми нещодавно побували у Польщі, де гастролювали п’ять днів, і я вам скажу – там було класно. Польща рулить!
– Як ви думаєте, якщо зібрати усіх ваших фанатів, чи помістяться вони на Тернопільському стадіоні?
– Ну якщо тільки з України, то може і хватить місця, а от якщо фанів зі всього звіту, тоді я навіть не знаю.
– Руслане, скільки треба пива щоб напоїти алкорокера?
– (Сміється). Ну ви знаєте, тяжко сказати. Але думаю добрячу діжку треба 
– Дякую за інтерв’ю та виступ.
– І вам дякую, до зустрічі.
Андрій Бест, Погляд

До речі від «Погляду»
Свій стиль «Los Colorados» назвали «агро-алко-рок». Як кажуть музиканти, алко-рок не в тому, що вони виходять п’яні на сцену. «Такого ми не робимо, – пояснює гітарист гурту Ростислав Фук. – Звичайно, перед виступом бажано випити по 50 грамів коньячку для тонусу і розігріву горла, але не більше. Назва походить радше від наших текстів, тематика яких переважно сільська. А натура українців така, що там, де село, там неодмінно на стрісі прихована літринка первачка!»

-1 thoughts on “Як Los colorados «дали жару» в «Подолянах». Фото

  • 15:13 | 24.01.2011 о 15:13
    Permalink

    Так бачу що чорнобривця Джеймса не було на виступі, шкода 🙁

  • 19:08 | 31.01.2011 о 19:08
    Permalink

    Вперше почув вживу колорадосів на фестивалі Захід-2009. Чесно кажучи їхав туди через них і через франківський ФЛІТ. Так відірвався на колорадосах (особливо на Тьтоі Любі і HotnCold), що на наступний день ледве говорив.
    Дуже драйвові чуваки.

    • 23:34 | 31.01.2011 о 23:34
      Permalink

      ну скоро знову їх виступ. Будеш в Тернополі – не пропусти

Коментарі вимкнені.