З ким полюбляють спілкуватись українці

Клієнти «Київстар» активно користуються послугою міжнародних дзвінків. Найпопулярніші напрямки – країни СНД та Європи.

Абоненти «Київстар» чимало телефонують за кордон. ТОП-10 популярних напрямків у міжнародному спілкуванні: Росія, Азербайджан, Молдова, Білорусь, Польща, Італія, Німеччина, Грузія, Вірменія, Чехія. Так, наприклад, дзвінки до Росії складають більше 50% всього вихідного міжнародного трафіку. Окрім країн СНД та Європи, клієнти «Київстар» також телефонують в екзотичні країни, такі як Гвінея, Сомалі, Сейшельські Острови, Ефіопія та Еквадор.

Для економії на дзвінках  за кордон «Київстар» рекомендує підключити пакет «СтарСвіт Оптимальний». Пакет надає 60 хвилин на місяць, в межах яких можна дзвонити за спеціальними тарифами. Так, вартість хвилини розмови з абонентами Європи, Америки, країн СНД та Грузії становить 2,00 грн. А телефонувати за найпопулярнішим напрямком – в Росію –  можна лише за 95 копійок за хвилину. Щомісячна абонплата становить 10,00 грн. Зазначені умови пакету розповсюджуються на абонентів контрактної та передплаченої форми обслуговування.

Замовити пакет «СтарСвіт Оптимальний» можна за номером 477*015* або скористатися системою самообслуговування «Мій Київстар» («Мій DJUICE»).

Усі тарифи наведені в гривнях, із урахуванням ПДВ. Додатково з абонентів утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% вартості послуг, без урахування ПДВ. Тарифікація дзвінків при використанні пакету посекундна, починаючи з першої секунди розмови.

«Київстар» надає своїм клієнтам доступні тарифи для міжнародного спілкування.

Коментарі вимкнені.