З тернопільського стадіону обіцяють зробити «ляльку»

Обласна влада просить у держави 8,9 мільйона гривень для завершення реконструкції тернопільського стадіону. У Києві обіцяють грішми допомогти, пише Номер один


«З головою обласної державної адміністрації ми погодили, що в ОДА підтримують наше клопотання. Відтак, відповідне звернення спрямували у Міністерство економіки, щоб цей об’єкт був внесений до постанови Кабінету Міністрів і ми отримали необхідне фінансування», – сказав мер міста Сергій Надал.

За кошти, які мають надійти з держбюджету, як повідомив «Номер один» директор КП “Тернопільський міський стадіон” Ярослав Колісник, повинен бути встановлений дах над усіма трибунами (нині там вже зроблено значний обсяг роботи), замінені всі місця для сидінь глядачів на нові пластикові, встановлено нове інформаційне табло та проведено повну заміну освітлення.

Приємно, що роботи по освітленню стадіону виконуватимуть фахівці тернопільської фірми “Ватра”, яка погодилася виконати ці роботи за суму трохи більшу за 2 млн. грн., що значно дешевше за пропозицію голландської фірми «Філіпс».

Принагідно зазначено, що, цілком ймовірно, тернопільський губернатор вибрав у пріоритет тернопільську спортивну арену серед інших соціально-культурних об’єктів області після відвідання матчу «Ниви» з ФК «Суми», який не відбувся через погодні умови.

 

Коментарі вимкнені.