Зараз у Кременці катаються на санках

У Кременці проходять  ХІ Міжнародні літні змагання з санного спорту (санкороликів) «Кубок Бони 2011», присвячені 20-ій річниці Незалежності України, – пише http://galsports.com.

Одинадцяті Міжнародні літні змагання з санного спорту (у 2001 році було започатковано проведення міжнародних літніх змагань на санкороликах «Кубок Бони», а вже у  2003 році вони були включені в Єдиний календар Міжнародної Федерації санного спорту) розпочалися на Кременецькій санній трасі.

Тернопільська обласна рада упродовж кількох років виділяє кошти на її утримання. Лише у цьому році з обласного бюджету було виділено сто тисяч гривень на  ремонт цього унікального спортивного об’єкту.

Зазначимо, що Кременецька штучна траса в дерев’яному варіанті подібного рівня єдина в  Україні. Споруджена вона у 70-их роках минулого століття, та поспіль багатьох років з Державного бюджету  її утримання практично не фінансується.

За Кубок Бони змагаються спортсмени із 7 країн світу: Словаччини, Чехії, Словенії, Польщі, Угорщини, Молдови, України.

Тренувальні заїзди на навчально-спортивній базі олімпійської підготовки «Кременець» проходили  11 та 12 серпня.

У суботу, 13 серпня, відбуватимуться змагальні заїзди та командна гонка. Нагородження учасників відбудеться о 13.00 год. 14 серпня.

 

Коментарі вимкнені.