Тернополян запрошують на лекцію про комплексну систему оздоровлення та розвитку

16 жовтня о 15-30 запрошуєм на вступну лекцію про комплексну систему оздоровлення та розвитку ЧЖУН ЮАНЬ ЦИГУН.

О 17.30 відбудеться зустріч з нагоди 15 річчя центру “Гармонія”.

Чжун Юань цигун, прадавня з відомих систем цигун, – є одніє з найбільш перспективних напрямів розвитку людини. Регулярна практика її методів дозволяє збільшити життєву енергію, підвищити імунітет, тобто рівень здоров’я, продовжити активне життя та молодість, проявити приховані резерви організму та особливі здібності, збільшити стійкість до стресових ситуацій.
У Чжун Юань цигун людина фокусує увагу на вивченні та розвитку самого себе. Ми ставимо вічні питання: хто ми, звідки ми прийшли і куди йдемо. Для цього потрібне вивчення цілісної структури, в яку включені Людина тут і зараз, ЇЇ минуле і майбутнє.
Ми говоримо: Чжун Юань цигун – проста наука про життя. Під життям ми розуміємо все існуюче у Всесвіті: від мікросвіту до галактик і, звичайно ж, Людину, як ланку цього нескінченного ланцюжка.

На сьогодні у рамках системи Чжун Юань цигун відкрито для викладання чотири ступені.
Навчання на першому і другому ступені дає Людині комплекс методів і способів оздоровлення, поліпшення емоційного стану, стимулювання розумових процесів і креативності. Практикуючи вправи по цих ступенях вчимось знаходитися в гармонії з довкіллям, знаходити і використовувати приховані можливості організму.
На третьому ступені Чжун Юань цигун стає можливим отримати і навчитися застосовувати особливі здібності: інтуїція, бачення третім оком,телепатія та інші здібності.
Навчання на четвертому ступені дає можливість розуміти і вчитися у всього живого на Землі – у рослин і тварин, Всесвіту та розвивати мудрість .
Цигун – стародавня східна система зміцнення і розвитку тіла і духу. “Ци” означає “енергія”, “життєва сила”; “Гун” – “робота”. “Цигун” – це робота з енергією, що дозволяє відновлювати, укріплювати життєву силу і пізнавати себе і світ! Цигун не накладає обмежень, він розширює можливості! Цигун не можна навчитися по книгах. Це – мистецтво, яке передається “з рук в руки” досвідченим інструктором. Патріархом школи Чжун Юань Цигун є майстер Сюі Мінтан.
Проводитимуть вступну лекцію та семінар – Інструктори школи ЧЖУН ЮАНЬ ЦИГУН Вакуленко Дмитро та Лупенко Сергій. Більше про інструкторів дивіться тут: http://harmoniya.org/informatsiya-zhong-yuan-qigong/instruktory-zhong-yuan-qigong/.

Інформація про систему : http://harmoniya.org/informatsiya-zhong-yuan-qigong/.

В програмі зустрічі перегляд інікальних відеофрагментів.

Адреса: Народний дім (кінотеатр) Перемога.

Телефони для довідок 0972374519, 0986205057.

Коментарі вимкнені.