Завдяки Януковичу, відвідувати святиню на Тернопільщині тепер можна з комфортом

На Тернопільщині відкрили відремонтовану ділянку автомобільної дороги Р-26 «Остріг-Кременець-Почаїв-Радивилів», довжиною 27,2 кілометрів.

Як розповів Валентин Хоптян на відкритті, це було завдання, яке Президент України Віктор Янукович дав, під час свого перебування на Тернопільщині у січні 2011 року.  Також зазначив очільник області, що керівництво держави та Уряду посприяло виділенню на його проведення 31,6 мільйонів гривень.

Важливість ремонту цієї ділянки дороги пов’язана із насиченим рухом по ній транспорту, в тому числі й туристичного і паломницького, адже в Почаєві знаходиться одна з найбільших християнських святинь – Свято-Успенська лавра.

Валентин Хоптян також наголосив, що ремонтні роботи тут здійснювалися із використанням новітніх технологій.

Це підтвердили й «дорожники», які розповіли, що під час ремонту здійснювалося вкладання асфальтобетонної суміші з модифікованим бітумом, застосовувалися довговічні матеріали, а саме – холодний пластик, для влаштування горизонтальної розмітки тощо.

Крім іншого, було відремонтовано 2 залізобетонних мости, 3 автопавільйони, 12 автобусних зупинок, замінено 3200 метрів погонних тросового огородження на бар’єрне оцинковане, встановлено 2 автопавільйони, 300 дорожніх знаків, 416 сигнальних стовпчиків, влаштовано фарбою 21,2 км дорожньої розмітки та 6 км – холодним пластиком.

Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян, разом із начальником служби автомобільних доріг в області Миколою Гнатівим та головою Кременецької райдержадміністрації Ігорем Михальчуком, перерізали символічну стрічку, на знак того, що рух транспорту на відремонтованій ділянці дороги – відновлено.

Голова ОДА подякував усім, хто долучився до виконання робіт та вручив кращим працівникам грамоти і відзнаки.

-1 thoughts on “Завдяки Януковичу, відвідувати святиню на Тернопільщині тепер можна з комфортом

  • 10:43 | 20.12.2011 о 10:43
    Permalink

    А який саме кусок поремонтували??? звідки і доки

Коментарі вимкнені.