Жахи на тернопільських дорогах

Випадки, коли під колеса автівок потрапляють пішоходи, а водії залишають своїх жертв напризволяще, таким чином позбавляючи їх найменшого шансу на виживання, на Тернопіллі стаються останнім часом доволі часто. Зі слів старшого інспектора обласного управління ДАІ Миколи Лецкалюка, лише за місяць задокументовано майже десять подібних випадків.

Останні дорожні пригоди з потерпілими, у тому числі з летальними випадками сталися на початку жовтня. У селищі Велика Березовиця Тернопільського району, неподалік ресторану «Пролісок», водій допоки невстановленого автомобіля збив пішохода і з місця аварії втік. На щастя, травмований чоловік залишився живим, але досі перебуває у важкому стані. Зважаючи, що ДТП трапилася вночі, міліціонерам не вдалося знайти очевидців трагедії, тому звертаються до усіх, хто що-небудь бачив чи знає про винуватця аварії, зголоситися за номером гарячої лінії 52-38-86 або 102.
Водій автомобіля «Mitsubishi Lancer» свою фатальну помилку здійснив на очах багатьох свідків. Молодий чоловік, розігнавши швидкісне авто, не встиг зреагувати на пішохода. Жертвою любителя швидкої їзди стала тернопільська пенсіонерка, котра від отриманих травм померла у лікарні. ДТП трапилася в обласному центрі на вулиці Степана Бандери, біля супермаркету «Київ». Дивно, але вчинивши наїзд на 83-річну жінку, та ще й при очевидцях, молодик навіть не загальмував, а кинувся тікати. Зловмисника затримали співробітники служби охорони. Ним виявився 29-річний львів’янин. Проти нього уже порушили кримінальну справу. Стаття 286 КК України, за якою висунуто обвинувачення підозрюваному, передбачає покарання від трьох до восьми років позбавлення волі.

 

-1 thoughts on “Жахи на тернопільських дорогах

  • 17:43 | 11.10.2011 о 17:43
    Permalink

    За їзду в нетверезому стані і за перевищення швидкості.Треба просто забирати авто.Штрафи не діють.

Коментарі вимкнені.