Желіховський навчав сільских голів втілювати програми Януковича

Заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Юрій Желіховський взяв участь у короткотерміновому тематичному семінарі для сільських, селищних та міських голів.

Як повідомляють в ОДА, темою семінару є питання відносин та взаємодії органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Сільських голів Тернопільщини дуже хотіли навчити проводити реформи Януковича.  Під час зустрічі  заступник голови розповів про низку реформ, які проходять в області в рамках програми розвитку Президента України Віктора Януковича «Україна для людей». А зокрема, про адміністративну та земельну реформи.

Юрій Желіховський наголосив, що Тернопільська область співпрацює з Програмою розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». У рамках Проекту ЄС та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» також відбулася зустріч заступника голови з Координатором системи ООН, Постійним представником ПРООН в Україні п. Олів’є Адамом. Метою зустрічі було обговорення можливостей майбутнього співробітництва між Тернопільською областю і ПРООН в Україні.

Коментарі вимкнені.