Журналістів зобов’язали звітувати… будівельникам Євро-2012

Для пропуску на будівельні майданчики львівських об’єктів Євро-2012 журналісту необхідно підтвердити професійний фах і надати копії опублікованих матеріалів, – повідомляє Експрес.
Про це йдеться в порядку акредитації ЗМІ для допуску на об’єкти до Євро-2012, опублікованому на сайті підприємства “Дирекція з будівництва об’єктів до Євро-2012 у Львові”, яка підпорядковується Нацагентству з підготовки до Євро-2012.
“Для розгляду заявки на акредитацію журналістів і технічних працівників ЗМІ необхідно надіслати на факс або на електронну адресу офіційну заявку (обов’язково на фірмовому бланку ЗМІ за підписом керівника чи головного редактора та завірену печаткою)”, – зазначається в повідомленні.
Крім того, необхідно вислати “копію відповідних документів, що підтверджують професійний фах, або рекомендації професійного об’єднання журналістів та заповнену акредитаційну картку”.
Межі доступу ж до будівельних об’єктів представників ЗМІ та офіційних делегацій визначає керівництво будівельної компанії, враховуючи виробничий процес.
“Акредитовані журналісти у п’ятиденний термін в обов’язковому порядку (особисто або на електронну пошту) повинні надати в прес-службу ДП “Західінфрапроект” копії опублікованих матеріалів/сюжетів”, – зазначається в повідомленні.
“У разі не висвітлення заходу, не наданні копії опублікованих матеріалів/сюжетів, перевищення журналістом своїх прав і невиконання обов’язків, регламентованих ст.26 закону “Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні”, його акредитація може бути припинена”, – заявили на підприємстві.

Коментарі вимкнені.