ЗМІ: Патріарх Кирило переніс інфаркт

Фото most-kharkov.info

Причиною госпіталізації патріарха Кирила в Центральну клінічну лікарню Москви став інфаркт міокарда, а не вірусне захворювання.

Про це стверджує джерело в єпископаті Московської патріархії, – повідомляє ТСН.

За його словами, викликаний, інфаркт міокарда вочевидь, був викликаний нервовим перенапруженням у зв’язку з останнім візитом глави РПЦ в Україну.

Як повідомляє “Портал-Credo.Ru” така думка поділяється на часі частиною єпископату.

Наразі патріарх Кирило знаходиться не в реанімації, а у VIP-палаті. 4 серпня у стінах лікарні він звершив чин зведення архієпископа Ташкентського і узбекистанського Вікентія в сан митрополита.

Напередодні госпіталізації, 28 липня, він здійснив літургію в Києво-Печерській лаврі і відвідав у Києві могилу Невідомого солдата і пам’ятник жертвам Голодомору.

Вранці 30 липня на офіційному сайті РПЦ з’явилося повідомлення про те, що він переніс гостре вірусне захворювання, у зв’язку з чим скасовуються його поїздки в Кронштадт і Дивєєво 31 липня та 1 серпня.

5 серпня голова патріаршої прес-служби протоієрей Володимир Вигилянський у відповідь на питання журналістів повідомив, що з Патріархом Кирилом “все гаразд”, і що він проходить обстеження в ЦКБ у зв’язку з вірусним захворюванням.

-1 thoughts on “ЗМІ: Патріарх Кирило переніс інфаркт

  • 22:27 | 6.08.2011 о 22:27
    Permalink

    Є Бозя на небі!

Коментарі вимкнені.