Протеже голови Тернопільської ОДА повернула тримісячний борг

Сьогодні відбувся 17 тур розіграшу Favbet Ліги 1 у якому тернопільська «Нива» зустрілась із МФК «Миколаїв». Матч відбувся у м. Миколаєві на центральному міському стадіоні. Тернополяни повинні були перемагати хоча б із двох причин: першу зустріч в Тернополі наші хлопці програли із рахунком 2:3, до то ж потрібно покращувати турнірне становище.

До поєдинку команди підійшли із різним ступенем фізичної готовності. Якщо «Нива» два матчі підряд відпочивала, то «корабельники» відпрацювали по повній, пройшовши випробовування донецьким «Шахтарем» (програли 0:3). Цей матч можна було сміливо назвати боротьбою за шість очок, адже обидві команди знаходились на дні турнірної таблиці: «Миколаїв» на 15 місці, а «Нива» на 14.

Першими свою гостинність продемонстрували господарі, які дозволили тернополянам розпочати гру, а через п’ять хвилин надали таку можливість повторно, забивши першого гола у цій зустрічі.

Але кажуть «не буди лихо, поки воно тихо». Зголоднілим за футболом гравцям «Ниви» потрібно було ще стільки ж часу і, вже на 12 хвилині, В. Яневич точним ударом замкнув прострільну передачу від А. Кікотя.

Подальша гра проходила на «зустрічних курсах», сторони обмінювались гострими атаками та контратаками, але обом командам бракувало точності.

Лише на 55 хвилині гості зуміли вийти вперед. Спрацювала заміна від І. Яворського: В. Товкацький, вийшовши на поле, у першій-же атаці забиває красивий гол так званими «ножницями».

Ну а до розгромного рахунок довів Григорій Баранець, який в період з 71 по 78 хвилину відмітився дублем. Спершу віч-на-віч вивів його С. Шестаков, а згодом такий же маневр повторив брат Борис.

Гості вперто прагнули щось змінити на полі, але фортуна та дві заміни від «Ниви» зберегли рахунок, що красувався на табло центрального міського стадіону – 1:4.

Гравці тернопільської «Ниви», продемонструвавши характер, зуміли піднятись вверх по турнірній таблиці. Тепер вони знаходяться на 11 місці, маючи гру в запасі (з чернівецькою «Буковиною»).

-1 thoughts on “Протеже голови Тернопільської ОДА повернула тримісячний борг

  • 09:03 | 4.11.2013 о 09:03
    Permalink

    Файно та цікаво написано. Ще б орфографію трохи підправити.

Коментарі вимкнені.