У Тернопільському районі паспортизують автобусні маршрути

Про підсумки опалювального сезону; стан розрахунків за паливно-енергетичні ресурси у Тернопільському районі йшлося на нараді, яку провів у райдержадміністрації перший заступник голови облдержадміністрації Микола Головач.

Під час наради було зазначено, що показник стану оплати за використаний природний газ по району становить 85.5%. За рейтингом показників за спожиту теплову енергію Тернопільський район підсідає 10 місце, а рівень оплати за спожиту електричну енергію становить 98.8%.

Станом на 17 травня  зі зведеного бюджету району на оплату за енергоносії направлено 1960,7 тис. грн. Розроблено заходи щодо 100% погашення заборгованості за спожиті енергоносії, розпочато підготовку до наступного опалювального сезону.

Під час наради було звернуто увагу на реалізацію в 2012 році в районі заходів з реалізації Державної цільової економічної програми енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива.

Також Микола Головач вказав на необхідність вирішення в районі ряду питань, які стосуються паспортизації автобусних маршрутів.

Йшлося й про погашення заборгованості по заробітній платі, сума якої в районі зараз складає 1597,4 тис.грн. Запропоновано заходи для погашення заборгованості боржниками.

Коментарі вимкнені.