У столиці України пройде масштабна криптоконференція Incrypted Conference 2024

Одна з наймасштабніших подій криптоіндустрії в Україні — Incrypted Conference 2024 — відбудеться у Києві у червні. 

 

Організатором виступає українське медіа Incrypted, орієнтоване на висвітлення новин та трендів індустрії криптовалют та Web3.

 

За словами організаторів, Incrypted Conference 2024 складатиметься з запланованого на 21 і 22 червня онлайн-марафону та офлайн-заходу 23 червня, який стане завершальною подією Ukrainian Blockchain Week 2024.

 

«Ukrainian Blockchain Week 2024 збере лідерів і ентузіастів сфери Web3, включно з такими великими гравцями, як Solana, Binance, NEAR і Trust Wallet. Кожна подія в рамках івенту — це унікальні ідеї, можливості для спілкування і нових зв’язків, а також глибоке занурення в останні тенденції та інновації блокчейн-індустрії»,Іван Павловський, СЕО Incrypted.

 

Конференція Incrypted 2024, головна подія Ukrainian Blockchain Week 2024, відбудеться 23 червня 2024 року. В її межах засновники та керівники провідних компаній у сфері Web3 зберуться, щоб поділитися своїми поглядами та визначити траєкторію розвитку індустрії в Україні. Протягом декількох останніх років цей захід завжди потрапляв в топ найкращих крипто конференцій в Україні.

 

«Ми очікуємо, що цього року в КВЦ “Парковий” зберуться близько 2000 учасників криптоіндустрії, як з України, так і з усього світу. Тільки англомовних спікерів планується більше 20», — Андрій Макаров, СОО Incrypted.


Станьте частиною комʼюніті, яка формує майбутнє українського Web3-простору: повний перелік спікерів, вартість квитків та їхню наявність можна побачити на сторінці заходу за посиланням.

Коментарі вимкнені.