Чи ходять тернопільські депутати у поліклініку?

Про це запитуєАндрій Стасишин у мережі Фейсбук:

Депутати Тернопільської міської ради, чи ходите ви до поліклініки?
Я сьогодні сходив. Дружині необхідно отримати так звані талочики на здачу аналізів, то я й перед заїздом на роботу відвідав цей заклад.
і що я вам хочу сказати: ви, напевно, туди не ходите. Інакше ви б цю вибудувану структуру вже розвалили.
А тепер конкретно. Прийшов у реєстратуру, розказав про свою проблему. Дівчата порадили мені зайти туди, де власне і роблять аналізи. Зрозуміло, що я пішов. Там в одному із кабінетів мені сказали, що не все так просто і вони не можуть видати так бажані мені папірці. А потрібно йти до цілого завідувача відділом сімейної медицини, бо тільки ВІН! має таке право – виписати той папірець.
Знову пішов у реєстратуру взнати, де той всевладний чоловік. Виявилось, що його немає і буде після 11-00 год. На запитання, чому такий бардак?, відповіли, що то все “РЕФОРМА”. Отаке!
Та шляк би трафив таких реформаторів.
А за омріяними “талончиками” все рівно прийдеться йти, вже після одинадцятої…

-1 thoughts on “Чи ходять тернопільські депутати у поліклініку?

  • 10:28 | 4.09.2015 о 10:28
    Permalink

    Медицина – це не просто хабарники, це ціла корупційна система направлена на знищення українського народу.
    Захворів. Звісно початок з реєстратури. Де дуже довго виясняють, “чого ви до нас прийшли”. Прийшлось їхати додому по паспорт, так як їм треба перевірити що я дійсно я! Уявіть собі, людина хвора, і втрачається дорогоцінний час. Приїхав, вияснили, що закріпленого за будинком лікаря не має і коли буде невідомо. Направили до іншого (мабуть єдиного на всю поліклініку). Черга чоловік 20! На людину приблизно йде 15 хвилин. Всі розуміють, що попадуть тільки перші з черги, лікарка вийшла і заявила, щоб черги не занімали тому що в неї прийом закінчується. Люди в реєстратуру, там кажуть чекайте в черзі! Появилась інша, хтось попав хтось не витримав і пішов додому сам себе лікувати. На другий день вдалося попасти до сімейного лікаря, направлення на аналізи до спеціалістів… Звісно всюди громадні черги, які дуже помало рухаються! Скажемо, кров з пальця беруть 15 хвилин, як можна взяти за 1-2 хвилини! А саме головне, всюди вимагають за аналізи гроші! Де наша безплатна медицина? Де йдуть гроші які я плачу у вигляді податків? “Спеціалісти” відправляють на непотрібні аналізи і ренген. Вас будуть старими совдеповськими апаратами засвідчувати декілька раз! Зновуж таки ренген платний, треба купити плівку 50-100 грн! УЗД – 150 грн! і це в державній безплатній поліклініці! До людей відносяться як до худоби, люди бігають від кабінета до кабінета занімаючи черги. А ви собі уявіть коли людина хвора і не може бігати по поверхах!
    Всі “спеціалісти” виписують десятки рецептів, кожен знаходить причину хвороби власне в “своїй галузі”, хоч реально причина одна! Про ціни на ліки, це окрема розмова, всі знають про відкати лікарям з аптек і про премії профільним лвкарям з заводів виробників! В день йде лікарств на 500-1500 грн! Як людина яка вмісяць отримує 1500 грн може лікуватися?
    Пора нашу медицину ліквідовувати! Краще запросити спеціалістів за кордону і для их платити ці гроші, які ми платимо у вигляді податків! Про компетентність наших лікарів я взагалі мовчу!

Коментарі вимкнені.