Голова Тернопільської ОДА поміняв прізвище

Не ведеться щось останнім голові Тернопільської обласної державної адміністрації Степану Степановичу Барні. Розуміє Степан Степанович, що варто щось змінювати. Але ж що? Можна було б роботу. Та варто ознайомитися з трудовим шляхом політика і стає зрозумілим, що він і робота – поняття несумісні.
І все ж Барна рук не опустив і знайшов вихід. Лише найближчі соратники по регбі в курсі, що Степан Степанович серйозно цікавиться нумерологією. Якщо хто не в курсі, колись дуже давно, такий собі Піфагор, відпочиваючи від написання формул, якими тепер забивають голови у школі ні в чому не повинним діткам, придумав, що цифри можуть суттєво впливати на нашу долю. Піфагор це придумав давно, а Барна у це повірив нещодавно.
І ось березневими вихідними, приуроченими до Міжнародного жіночого дня, він мав приватну зустріч з найвідомішим нумерологом нашого часу Зеро Фуллом з китайської провінції Хайнань. Китаєць і пояснив українцеві, що цифровий код його ПІПу становить 4. Цифра ця не найгірша з можливих варіантів, але згідно з нею, зроблені раніше помилки можуть суттєво вплинути на майбутнє.
Степан Степанович одразу зрозумів, що змінити це майбутнє можна, помінявши прізвище. Спочатку планував взяти дівоче дружини, але проти виступила вся велика родина керівника області. І тоді він прийняв рішення помінятися прізвищами з рідним братом, народним депутатом України Олегом Степановичем Барною.
Тож відтепер у всіх офіційних документах голова обласної адміністрації буде проходити як Степан Степанович Барна, а його брат, після такого обміну, відповідно як Барна Олег Степанович.
З першим квітня, дорогі тернополяни  😆

Коментарі вимкнені.