“Не можуть нажертися”, – Олександр Філь про Труша, Марченко та інших політиків

Я у принципі до всього звик. Але це мене вибило з колії. На супер маркеті продовжує висіти образ Марченко – не до депутатки ВР. Після того сорому на всю країну, коли її затримали на хабарі . Вона заснувала схему для переправки ухилянтів за кордон. Зловили на гарячому. Це не хабар, це злочин проти держави, це допомога агресору.

Але справу зробили як хабар, понесла покарання за адміністративне правопорушенням, і вона вже у Верховній раді!!!!

Хочу розібрати цю ситуацію, бо вона є типовою для країни. По перше викиньте з голови моральні категорії. Вони не мають нічого людського – совісті, гідності, самоповаги, не кажу про відповідальність перед державою.

Це дрібні істоти тваринного світу. Тільки тварини більше норми не їдять, а ці не можуть нажертися.

Другий також типовий приклад. Це колишній голова Тернопільської ОДА Труш. По перше його не мали права призначати на цю посаду , бо раніше був заплямований на корупції. Він не прийшов рішати проблеми області. Головна мета – схеми. У наслідок двох профільних заступників взяли на хабарі.

А що Труш – він браво прокоментовав, що заступники не працюють. І поводив себе як герої на передку. Це випадок не аби який. Як би це були істоти з категорії людей, то мав би вибачиться, написати заяву і піти.

Але ні, він пішов за власним бажанням, тепер треба слідкувати де він випливе, бо має високу підтримку у Києві.

Ці приклади дуже яскраво свідчать про ситуацію у країні. Влада працює сама для себе і кожен з них сам для себе. Треба визнати що для них держави не існує. Держава для них це прикриття. Питання наступне – чи можемо ми чекати кращого життя? Це повний абсурд.

А що ми – народ? А ми мовчимо! Ні якої реакції, жодного протесту, не яких вимог до центральної влади.

Так ми мовчали усі 30 років незалежності. На наших очах розікрали промислові підприємства, усе що було створено попередніми поколіннями.

Єдино що ми зробили згуртовано, то розбіглися по всьому світу (більше 6 млн ), заміст того, щоб об’єднатися, та навести лад у своїй державі. Фактично ми є споживачами досягнення інших народів, які змогли влаштувати для себе гідні умови життя.

Можна упевнено сказати – у країнах де більша соціальна активність людей, там кращий рівень життя.

Зараз війна, мова іде за фізичне виживання українства і існування держави. Як що не буде згуртованості, як що ми не примусимо владу працювати на фронт, ми втратимо все.

І ще – рано чи пізно будуть вибори, ми будемо мати шанс очиститися від нечисті, створити інші умови роботи органів влади , роботи для людей.

Голова ГО «ЕКОАЛЬЯНС» О. Філь

22.01.2024р.

Коментарі вимкнені.