Олексій Кайда: Торгівля землею – це продаж України вроздріб

Для нинішньої влади тема продажу землі сільськогосподарського призначення є чи не найважливішою. А відповідні законодавчі документи — номер один у порядку денному. Чому? Бо все, що могли продати, продали, що могли приватизувати — «приватизували». Після того, як стратегічні підприємства України опинилися в руках олігархів, залишилося останнє і найсвятіше — земля, фактично єдина годувальниця зубожілого сучасного українця.

Після ухвалення закону «Про ринок землі» Україну продаватимуть по частинах. Для української нації це стане остаточним вироком. Бо насувається катастрофа – як для країни загалом, так і для кожного українця зокрема. Адже ухвалення закону завдасть нищівного удару по найменш захищеній частині українського суспільства — українських селянах та фермерах. Від селян за безцінь, всіма правдами і неправдами, скуповуватимуть ари й гектари, а українські фермерські господарства попросту не витримають конкуренції з олігархічними корпораціями, дорогу яким відкриє новостворений вільний ринок землі. У результаті держава отримає масове зубожіння широких верств населення, що призведе до значного підвищення рівня соціальної напруги в країні.

Крім того, триває світова продовольча криза. У світі голодують мільйони людей. У цей час саме наша земля може стати потужним стратегічним ресурсом для держави, новим джерелом прибутку й виходу з фінансової кризи. Для чого ж тоді нинішня бандитська влада хоче позбавити українців впливу на цей ресурс? Адже якщо землю продадуть, її ніхто вже не поверне.

Дозвіл торгувати сільськогосподарською землею — це пряме оголошення війни всім українцям. Якщо раніше, незважаючи на Податковий, Пенсійний кодекси та інші законодавчі документи, якими ущемляли і продовжують ущемляти права простих людей, українців рятувала рідна земля, то нині у нас її відбирають. Олігархи хочуть таким чином встановити повний контроль над нами. Вони прагнуть зробити українців новітніми кріпаками, бідними і безправними.

Але ні влада, ні потенційні перекупники від цього не виграють. Бо доведений до відчаю українець, якого позбавили життєвого простору і роботи на своїй землі, візьме вила, як це недавно було в Донецьку, і ними змете цей злочинний режим. І ніякі залякування терактами та величчю політичних божків його не зупинять. Наша нація — мудра і зуміє відстояти законне право на свою Богом дану землю!

 

 

 

 

Коментарі вимкнені.