За лаштунками зустрічі тернопільських активістів і радника Авакова

gunp00001_cr11 жовтня у Тернополі відбулася зустріч громадськості Тернополя та голови Громадської ради при МВС, радником міністра МВС Володимиром Мартиненком із керівниками підрозділів Національної поліції України, Державної служби з надзвичайних ситуацій України, Державної міграційної служби України, Національної гвардії України.

Цій зустрічі передував брифінг для ЗМІ, тому з нами залишилися лише найвитриваліші журналісти, інші ж мусили бігти робити сюжети та писати матеріали по брифінгу.
Так от, шкода, що колеги не встигли підняти собі настрій, коли голова Тернопільського осередку ВО “Автомайдан” Ігор Василів не міг відкрутити корок в мінералці, а голова ГУ НП в області Олександр Богомол йому допомагав.

А ще ЗМІ варто було би показати людям, які квадратні очі були у всіх присутніх (як представників громадських організацій, так і журналістів та присутніх правоохоронців), коли вони дізналися, що Тернопіль в громадській раді при МВС представляє Ярослав Чорнозуб. Шкода, що він не зміг бути присутній на круглому столі, брифінгу та зустрічі з активістами.

А ще людям варто знати, що присутні громадські організації хочуть відновити роботу громадської ради при поліції, оскільки вона була найдієвішою з усіх рад у Тернополі. Проте наразі це можна зробити, лише створивши у нас робочу групу від Громадської ради при МВС.

Так от, у четвер, після особистого прийому громадян, о 12.00 Олександр Богомол кличе до себе представників тих ГО, які б хотіли на рівні поліції дійсно вирішувати проблеми Тернопілля та реформ загалом, утворивши тут робочу групу. ГС “Рада бізнесу Тернопілля”, ТОВО Автомайдан, Самооборона, Спілка ветеранів АТО, В.Малишевський готові працювати на цій ниві!

Тож, ми з блокнотиком готуємося до зустрічі в ГУ НП області у четвер!

#пригодичервоногоблокнотика #гунпвтернопільськійобласті

ЛюПка Вовк

Коментарі вимкнені.