Сідоров та Антюк проти Генпрокуратури – 25 серпня у Тернополі суд року

hqdefault

25 серпня у Тернополі відбудуться три суди. Об 11, 14 та 15 годині годині в приміщенні Тернопільського окружного адміністративного суду відбудуться перші засідання у справах за позовами Віталія Сідорова, Івана Антюка та Володимира Соколишина проти Генеральної прокуратури.

  • 25 серпня 2016 року о 11.00 год в приміщенні Тернопільського окружного адміністративного суду відбудеться перше засідання у справі за позовом Сідорова до ГПУ. Суддя – Данилевич Н.А. (голова суду).
  • 25 серпня 2016 року о 14.00 год в приміщенні Тернопільського окружного адміністративного суду відбудеться перше засідання у справі за позовом Антюка до ГПУ. Суддя – Осташ А.В. (заступник голови суду).
  • 25 серпня 2016 року о 15.00 год в приміщенні Тернопільського окружного адміністративного суду відбудеться перше засідання у справі за позовом Соколишина до ГПУ. Суддя – Осташ А.В. (заступник голови суду).

Нагадаємо, нещодавно прокурори Сідоров, Антюк, Соколишин були затримані на хабарі детективами НАБУ і після чого були звільненні Генеральним прокурором України Юрієм Луценком. На даний момент ці особи намагаються через суд поновитися на посадах.

Коментарі вимкнені.