Як утеплити свій будинок та зберегти до 40% коштів. Поради тернополянам

“Готуй сани літом…” саме так вчить народна мудрість добрих господарів планувати та заздалегідь готуватись до наступного зимового сезону.

На календарі весна, зовсім скоро буде літо – гаряча пора робіт по утепленню фасадів будинків. Все більше власників приватних будинків та квартир утепляють свої домівки, щоб холодною зимою зберігати тепло та свої  гроші, зменшивши рахунки за опалення.

І знову, з початком сезону фасадних робіт, у тернополян постають актуальні питання:

– Які матеріали краще обрати?

– Як правильно порахувати кількість необхідних матеріалів?

– Де вигідніше купити?

– Хто буде все робити і монтувати?

– Яка гарантія робіт і відповідальність виконавця?

– Де взяти кошти на утеплення будинку?

Всі питання важливі, і кожне потребує обґрунтованої відповіді.

Прямо зараз ви зможете отримати вичерпну інформацію від працівників  фірми “Тер-Дах”, яка займається комплектацією фасадів будинків понад 10 років.

Для утеплення будинків важливо обирати матеріали, які відповідають всім  нормам, сертифіковані, енергоефективні, якісні і будуть виконувати активну функцію – ЗБЕРІГАТИ ТЕПЛО. У випадку утеплення будинків об’єми робіт чималі і було б нелогічно купувати дешеві, неякісні матеріали, сплачуючи за роботу бригади робочих ту ж саму суму.

Перед початком робіт радимо все гарно виміряти, прорахувати необхідну кількість потрібних матеріалів для того, щоб не переплачувати за зайві. Найкраще це зробить професіонал, який знає всі нюанси роботи та врахує особливі умови саме для вашого будинку.

Після прорахунку кількості матеріалів постає наступне запитання – де їх купити? Звичайно, що зручніше купувати все в одному магазині, а ще краще – на складі, оскільки тоді і ціна буде значно меншою.  Тоді замовлення буде комплексним, а доставка – лише одна.

Після купівлі матеріалів можна починати роботу. А коли і як краще утепляти будинок знають лише професіонали. Адже від температури, вологості, впливу сонячних променів та багатьох інших умов залежить якість монтажу, а в подальшому і ефективність системи утеплення. ТОВ “Тер-Дах” гарантує якість своїх робіт.

Утеплення будинків  – важлива справа, оскільки вона дозволяє економити природні ресурси, зберігає господарям гроші та дає їм більший комфорт у приміщенні. Розуміючи, що це важливо для власників усіх будинків, держава створила спеціальну програму підтримки “IQ energy“, яка дозволить отримати компенсацію 35% від вартості матеріалів. Завдяки цій програмі та спеціальним умовам кредитування, утеплення будинків стало доступним і можливим для кожної родини Тернопільщини.

Працівники фірми “Тер-Дах” поділились своїми порадами. Якщо у вас є ще додаткові запитання, або ви вирішили вже почати роботи з утеплення свого будинку, то звертайтесь за консультацією, замовляйте виїзд спеціаліста для безкоштовного прорахунку та замовлення матеріалів.

ТОВ “Тер-Дах”: м. Тернопіль, вул.. Микулинецька, 8.

         вул. Об’їзна, 12/6/г (ринок “Західний”, 3 ряд/г, зліва, в кінці ряду)
         (067) 382 92 42

(0352) 43 39 39

Коментарі вимкнені.