Тернопільські прокурори на зарплаті в Усами Бен-надала?

Допоки  народ віддає останнє бійцям АТО, директор комунального підприємства «МАсив» Гуцул О.П. та чиновники міської ради Тернополя під керівництвом всім відомого мера 50 на 50   безсоромно розкрадають багацтва громади…

Коротка передісторія: поряд будинку  за адресою Будного 50 мешканці планували встановити спортивно-оздоровчий майданчик.  Однак в 2013 році , без їх відома, цю землю віддали під будівництво.

Порушення закону: відсутній документ про  погодження меж сусідніми землекористувачами.

Ініціативна група громадян, 05.08.2014р. о 15.00год. була на прийомі в відділі звернень  Тернопілької міської ради, де пан Кібляр за дорученням нашого дорогого «Мерця» щиро вішав всім на вуха свіжі макарони запевняючи , що будівництва не буде.

Результатом цих обіцянок стало: 01.09.2014р. невстановлені особи розпочати будівельні роботи на території, де  планувалось  обладнати відпочинкову зону з спортивно – оздоровчим майданчиком.

Наступний абзац присвячується нашій «непідкупній » прокуратура міста ТАрнополя та ТАрнопільскої волості: За зверненням громадян прокуратура міста подала звернення в Тернопільську міську Зраду про усунення недоліків в технічній документації (відсутній документ про погодження меж із сусідніми землекористувачами). Та після того, як Бен – надал приручив та купив прокурорів (земельна ділянка в парку , біля Літака – Східний масив), будь-яке звернення громадян не вартує чорнил та паперу на якому воно написане .

Про порушення закону проінформовано особисто Прокурора Тернопільської волості головою Тернопільскої обласної громадської організації «Тернопільскі підсумки». Результат: Будівництво продовжується.

Доходить до абсурду. По Тернополі ходить анігдот : розмова керівника обласної та міської прокуратур Тернопільскої волості: ми після каденції мера 50 на 50- Усами Бен – надала, уйдемо на пенсію в портянках от «Версачі»…сховай звернення громадян в стіл…

Станом на момент написання статті будівництво триває.

P.S. Як нам стало відомо, Мер ТАрнополя збирається балатуватись у Верховну зраду України. Адже це для нього,  єдиний шанс уникнути долі Януковича старшого…

Любіть Тернопіль!

Тримайте порох сухим!

Голова ТОГО «Тернопільскі підсумки»              Білан Т.Б.

Коментар прокуратури міста Тернополя:
Прокуратурою міста Тернополя проведено перевірку додержання вимог земельного законодавства посадовими особами Тернопільської міської ради

Перевіркою встановлено, що проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Масив» для будівництва багатоквартирного житлового будинку за адресою: м.Тернопіль, вул. Будного (поблизу будинку по вул.Будного 50) не містить відомостей щодо погодження меж земельної ділянки суміжними землекористувачами.
В поданні прокурор вимагає привести у відповідність до норм чинного земельного законодавства вказаний проект землеустрою.
На даний час подання перебуває на розгляді в Тернопільській міській раді.

-1 thoughts on “Тернопільські прокурори на зарплаті в Усами Бен-надала?

  • 15:02 | 3.09.2014 о 15:02
    Permalink

    Білан вже задовбав своїми “викриваннями”. Хай йде воювати, якщо він такий крутий. Половину з його “правд” не підтверджуються!

  • 00:01 | 4.09.2014 о 00:01
    Permalink

    В Біліна “білка” певне

  • 11:36 | 4.09.2014 о 11:36
    Permalink

    не вірю, що Надали би підставив і себе і КП,Ю якщо би там були реальні проблеми. Мені здається, що Білан створює проблему, щоб сторгуватися з будівельником. Це називається шантаж!

Коментарі вимкнені.