Виявляється Росія аграрно-кріпацька мирно спляча держава. Підсумок дня від Дзвінки Торохтушки

Доброго вечора, файномістяни!
Холодно. Тож на інформаційній ниві теж сьогодні не вродило багато новин. Але все по черзі.
1. Уряд нашого дорогого прем’єра Яценюка масово подав у відставку. Арсеній Петрович з цієї нагоди, навіть, затіяв пресуху, на котрій розводив нафту, газ, кредити і транші чистісінькою словесною водою. Ну, як це він робить завжди. Найбільше тішився наш екс-прем’єр тим, що всім українцям тепло, бо уряд закачав у сховища 12 млрд. кубометрів газу. Отако. А от Фірташ, для прикладу, закачав 20 млрд. кубів і по дешевшій ціні. І то тільки на теплиці під Заліщиками. Так що не знати, як нам, а генномодифікованим помідорам і огіркам буде тепло.
2. Після вчорашнього виступу Папи в Європарламенті і різних варіантів шлюбної угоди Україна-НАТО, шальки терезів світової думки продовжували хитатись на цю тему то в один, то в другий бік. Головнокомандувач сил Альянсу в Європі Ф.Брідлав зустрівся нині з нашим Головнокомандувачем ПП і вони навзаєм похвалили одне одного і чогось там наобіцяли.У всякому разі, Ф.Брідлав поообіцяв, що НАТО таки, дасть Україні військову допомогу. Правда, не уточнив коли. Європейські лідери щось там тихенько перешіптувались на цю тему до обіду, аж поки край цим чуткам не поклав сам гер Столтенберг, котрий заявив, що, щоб там хто собі не думав, а двері в НАТО для нас будуть завжди відкритими. Тобто, він особисто, раптом що, триматиме їх своїм охвіцерським берцом коло одвірка.
3.Десь, напевно, на цій хвилі фрау Меркель заявила, що Росія є загрозою миру в Європі. Поки всі аплодували такій мужній заяві,х@йло стрепенувся, і, мов ошпарений, почав кричати, що то неправда і Росія нічого такого на думці не має і в жодні геополітичні конфлікти ніколи не втягувалась.І, що Росія, взагалі – не мілітарна країна, а так собі:аграрно-кріпацька мирно спляча держава. А що імперські амбіції, – так то з перепою… Світ готовий був вкотре повірити тому куцепердикові, але, не встиг мікрофон у Кремлі захолонути, як його вхопив Лавров і заявив, що вони швидко відсудять у французів “Містралі”. Через що Європа продовжила складати список нових санкцій, котрі, судячи з усього, Росія отримає під новорічну ялинку в красивому пакеті.
4. А тим часом новоспечений, ще на весняному сонечку керівник Криму Константінов, оглянув добряче підмерзлу Керченську переправу, довгі черги фур і напівпорожні прилавки, відкрив у собі дар провидця і заявив, що всі сучасні кримські злидні – то наслідок 23 років голодного життя в Україні.Душа мародера запрагла розмаху.
5. І тут, наче почувши його, дружна юрба, в кількості 3667 осіб,масово дременула з Донбасу в напрямку населених пунктів, підконтрольних нашому війську. А терористи ДНР заявили, що готові вже і негайно звільнити всіх полонених. В обмін на їжу, звичайно. І ото питається : а що боєприпаси з гумканвоя не їстівні, чи до писка не влазять?
Складно це все. Вчора в них то Рассія, то Новоросссія, – самі не знали чого хотіли, а сьогодні – голод не тітка, дайте нам те, що виростили влітку.

6. Певно, передчуваючи НАТівську педантичність, наша СБУ зайнялась підрахунками. І нарахувала 8000 солдат і матросів, котрі воюють на боці терористів. РНБО і собі в математику вдарилась і уточнила, що є ще якісь там “казачки якось всєвєлікого войска донского” в кількості близько 500 пітекантропів. От тільки до чого ця математика – незрозуміло.
7.З Закарпаття теж надходили цікаві новини. СБУ затримала “зільоних чєловєчков”, котрі пробували створити там Республіку “Підкарпатська Русь”. А всі питали куди Стрєлков з Бєзлєром поділись…
8.Ага. Кацапські ЗМІ поширили нині інфу, що Китай визнав Крим частиною РФ. В самому Китаї скептично примружились на таке нахабство і відповіли, що – нічого такого не казали, і, навіть, не намалювали ієрогліфом. А як доказ своєї несимпатії до кремлівських брехунів, уклали з Україною угоду про забезпечення наших шкіл комп’ютерами.
9. Такий ось врожай новин на сьогодні. Чекаємо на відкриття завтрашнього засідання новообраної Верховної Ради під куполом на Грушевського і пильно стежимо за її діяльністю.Бо вони там такого накоаліціювали вже, що й до розпуску недалеко.
Так що: шануймося, бо ми того варті, на всяк випадок, не викидаймо старих шин, відпрацьованої оливи і нестріляних набоїв. Тримаймо Пороха сухим і пам’ятаймо, що все буде добре!

Коментарі вимкнені.