Тернополяни платять за хамство та неякісні послуги

Відверто кажучи, я і раніше нечасто послуговувався маршрутками – потреби такої не було. А тепер тим більше не стану! І не тому, що грошей бракує…

Просто я ніяк не можу збагнути – за що платити 2 гривні 50 копійок?!?

Транспорт, тобто матеріальна частина – парк маршрутних автобусів не оновлюється, більше того не ремонтується: іржаві пороги, ламані східці, обдерті боки, зношена ходова частина. Питання: хто коли бачив помиту маршрутку?

Салон, себто місце комфортного перебування пасажирів – бруд, пилюка, заяложені крісла, на стінках і склі нова і ненова реклама і завішане всіляким мотлохом лобове скло. Питання: чи салон коли прибирають?!? Чи діють за принципом: на роботу-додому і так доїдуть?

Водій – акуратний, ввічливий, оголошує зупинки, професіонал…. “Ні синку, це фантастика!”

Хамовитий, часто палить (хоча є табличка про заборону паління у салоні), під час руху:

  • Розмовляє з приятелем
  • Гомонить по телефону
  • Слухає музику
  • Або усе вище перелічене відбувається одночасно!

Стан здоров’я водія???? Чи проводиться медогляд водіїв перед виїздом на маршрут? Чи проходять водії медкомісію раз на рік? А від цього безпосередньо залежить безпека руху і життя пасажирів!

Кваліфікація водія та дотримання правил. Маршрутки, які змагаються з тролейбусами і між собою, влаштовуючи перегони. Різко стартують з місця і не менш різко гальмують, валячи пасажирів з ніг. Кілька разів двері був свідком, як двері зачиняли стискаючи людей, добре хоч не дітей малих. Цікаво, чи стаж водія відповідає вимогам, щодо допуску до пасажирських перевезень…

І так, між іншим, оце все, що теліпається на лобовому склі, відволікає увагу водія, знижуючи контроль за ситуацією на дорозі.

От тепер вирішуйте самі, за що платимо 2,50 – за якісну послугу надану перевізником, чи за зростання прибутків, “відкати” чиновникам і так далі.

Олекса Пильний, Тернопільська Липа

-1 thoughts on “Тернополяни платять за хамство та неякісні послуги

  • 12:11 | 18.04.2013 о 12:11
    Permalink

    Нерозумію про що стаття?????, так це на любу сферу можна таке говорити,наприклад пилюка в салоні????,чому ви не звинувачуєте АВТОДОР,чи КОМУН служби,чи інші компанії ,які обслуговоють автодороги??????,в тому ,що дороги нерозчищені??????,обдерті салони,так це Ви скажіть,чи багато Ви зробили зауважень,коли бачили,як псують автобус непорядні пасажири??????,слідуюче,ходова частина це,або Ви вічний пішеход,або недумаєте що пишите!!!!!!!,а ось з розмовами і курінням за кермом,я з Вами згідний 100%,потрібен штраф у розмірі 2000грн і все буде в порядку. Дивіться реально на речі і дякуйте тим людям,які роблять,цю тяжку роботу…..

Коментарі вимкнені.