Зараз в Україні цілеспрямовано винищують свідомих активістів?

В оперативному оточенні під Іловайськом перебувають добровольчі підрозділи батальйонів “Донбас”, “Дніпро”, “Світязь”, “Херсон” та “Миротворець”. Цвіт національно свідомого громадянства України. Щодня гинуть десятки Героїв.
В той самий час, ні політичне, ні, що викликає особливу тривогу, військове керівництво держави не робить жодних видимих суспільству зусиль щодо надання допомоги з їх деблокування.
Зароджуються недобрі передчуття цілеспрямованості винищення політично активного авангарду пост революційного суспільства.
Закликаю лідерів партій національного, національно-демократичного спрямування виступити з консолідованою заявою до політичного керівництва держави з вимогою припинити лжедипломатичні ігрища з агресором, направити на схід боєздатні армійські підрозділи та вжити всі необхідні заходи по знищенню нападників.
Стара політиканська гвардія вже надто загралась! Найвищий час вказати їй на своє місце. Місце обслуги українців, а не панів над ними.
Звертаюсь безпосередньо до керівництва нашої політичної партії Правий Сектор. Якщо ми й надалі будемо йти за подіями, а не очолювати їх, люди нам цього не простять. Нам повірили. Нам довіряють. Не зрадьмо!
Слава Україні.

Олег Мартинюк

-1 thoughts on “Зараз в Україні цілеспрямовано винищують свідомих активістів?

  • 23:39 | 27.08.2014 о 23:39
    Permalink

    Поведінка Президента та його підлеглих викликає почуття гостроі недовіри до іхньоі лояльності до Украіни та украінського народу,сумніву у здатності ефективно виконувати свою роботу. А якщо хтось розраховує на знищення усіх патріотів руками путінських загарбників-нехай не мріє-нас, патріотів-мільйони і ми зараз не тільки в зоні АТО!

  • 00:48 | 28.08.2014 о 00:48
    Permalink

    Тупо винищують,зі 42 міліонів,має по їх плану залишитися 8 міліонів.

Коментарі вимкнені.