Тернопільський рецепт Великодньої страви від Правого сектора: “Беркут в клярі”

Тернополянка Дзвінка Торохтушко тішить тернополян рецептом нової, передвеликодньої “страви” від Правого сектора: ” Бєркут в клярі”.

Проте просить, аби любителі “гостренького” не розповідали представникам Правого сектора, як вона пожартувала. Каже, хто-зна, які в них ще є рецепти…

Отже, “Беркут в клярі”

Загалом, нічого складного. Але, оскільки страва з дичини, то є де-які нюанси. Тобто готувати приблизно так, як у східних культурах готують отруйних змій.

Отже бєркут береться ще теплим і трохи відбивається, обскубується отруйне пір’я і добре обстукується дзьоб.

Опісля знову товчеться десь до консистенції квасного ябка.

Потім забивається яйцями з підбілом і панірується борошном.

Смажиться птіца на світло-шумових гранатах.

Сіль та спеції до смаку.

Свіжа зелень – у вінку.

Коментарі вимкнені.