Дякувати Богу, що я — не британець і не москаль, — Михайло Гросуляк про їжу у Лондоні
Під час прес-конференції, на якій говорили про “Галицьку дефіляду”, відомий тернопільський ресторатор Михайло Гросуляк поділився своїми враженнями від англійської кухні.
– Я після Лондона скажу так, як кажуть у Росії – ми “ізбаловані” добрими смаками, – каже Михайло Гросуляк. – І їх міняти не треба. Їх треба культивувати, і цю українську кухню популяризувати на весь світ. Тому, що світ уже не знає, що він їсть. Після того, як я спробував їжу в Лондоні, цей фаст-фуд і ту їжу, яку вони називають їжею, я розумію, що ми щасливі, що ми українці і маємо нашу їжу. У мене був перший вираз – дякувати Богу, що я – не британець і не москаль. Спробувати страви від тернопільських рестораторів та господинь пан Гросуляк запрошує на “Галицьку дефіляду”, яка відбудеться у Тернополі 17-19 червня. Поділитися посиланням Як поділитися
Джерело: 20 хвилин
Коментарі вимкнені.