24 лютого на Тернопільщині трапилося три пожежі

За минулу добу, 24 лютого, на Тернопіллі сталися три пожежі.

Спершу, о 17.50, викликали козівських пожежних у с. Щепанів, де пожежа виникла в будівлі недіючого столярного цеху.

Пожежею знищено перекриття та покриття на площі 200 м², електростанок для обробки деревини. Збитки та причина виникнення пожежі встановлюються.До ліквідації пожежі, крім козівських рятувальників, додатково залучено черговий караул Бережанського райвідділу УМНС. Ними врятовано 1 будівлю та матеріальних цінностей орієнтовно на суму 100 тис. грн.

Близько другої години ночі до бою з вогнем стали пожежні з Кременеччини. В с. Очеретне Кременецького району горів житловий  будинок. Пожежею знищено покрівлю на площі 30 м², пошкоджено дерев’яну обрешітку даху на площі 2 м². Збитки та причина виникнення пожежі встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом окремого поста державної пожежної охорони м. Почаїв, які врятували 1 будівлю та матеріальних цінностей орієнтовно на суму 80 тис. грн.

О 05.40 в с. Обич Шумського району виникла пожежа в приватному гаражі. Станом на 08.00 год. черговим караулом ПДПЧ-22 Шумського РВ пожежа була ліквідована.

За інформацією УМНС України в Тернопільській області з початку року на Тернопільщині виникло 117 пожеж, внаслідок яких загинуло 13 чоловік.

Шановні краяни, дотримуйтеся правил пожежної безпеки. Давайте разом зупинимо ріст загиблих внаслідок пожеж на цій нещасливій цифрі “13”.

Коментарі вимкнені.