“Беркутівці” бігали 5 тисяч метрів за сріблом

У Тернополі завершився чемпіонат управління МВС України в області з легкоатлетичного кросу. В командному заліку перше місце вибороли легкоатлети роти міліції особливого призначення «Беркут». За «срібло» напружено змагалися команди судової міліції «Грифон» та Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ. Відповідно їм і дісталися друге та третє місця.
Упертою була боротьба стаєрів у забігу на тисячу метрів. Серед жінок «золото» в особистому заліку отримала представниця «Беркута» Аліна Гуменна, друге місце зайняла Віта Балагутрак із Бучацького райвідділу міліції, а Наталя Дорош, легкоатлетка із Зборова, посіла третє місце.
Серед чоловіків найшвидше подолав дистанцію Сергій Марчук із Борщівського райвідділу, другим фінішував Роман Білоус із облдержавтоінспекції, а третім – Володимир Довгополий з міськвідділу міліції.
На дистанції на три тисячі метрів лідерами стали Віталій Мнюх з Теребовлі, Михайло Кузьмінський із Зборова та «грифонівець» Ігор Хомик.
Забіг на п’ять тисяч метрів приніс перемогу «беркутівцю» Віталію Кравчуку. На другому місці – «грифонівець» Василь Данкевич, на третьому – шумчанин Андрій Шевчук.
Першим десять тисяч метрів пробіг представник «Грифона» Андрій Гульоватий. Услід за ним фінішував Віктор Дацюк із легкоатлетичної команди Тернопільського міськвідділу, а «бронзу» виборов Андрій Шкарбан з «Беркута».

Коментарі вимкнені.