Через невиконання материнських обов’язків троє дітей уже притягувалися до кримінальної відповідальності

Злісне невиконання материнських обов’язків жителькою Підволочиська призвело до того, що всі троє її дітей уже притягувалися до кримінальної відповідальності. А молодший син нещодавно вдруге був затриманий за підозрою у вчиненні крадіжки.
Співробітники підволочиської міліції на даний час збирають усі необхідні матеріали, аби слідчі прокуратури порушили кримінальну справу проти 43-річної жительки райцентру за злісне невиконання обов’язків щодо виховання власних дітей. Материнська байдужість призвела до того, що спочатку старші доньки вдалися до кримінального вчинку, відтак, на злодійську стежину став молодший син. Останній, до слова, геть відбився від рук, бо, замість покаятися у вчиненому, шкодував, що не вкрав більше.
Як розповіли у Підволочиському райвідділі внутрішніх справ, першим дзвінком для матері став вчинок доньок. Навесні 2009 року дівчата, старшій з яких тоді ще не виповнилося й сімнадцяти, а молодшій було лише 15, перебуваючи в бабусі в селі, обікрали сусідку. Потерпіла торгувала на ринку, тому вдома було чимало всякого краму. Неповнолітні зловмисниці винесли з чужого помешкання все, що змогли взяти: від ювелірних прикрас – до засобів гігієни. За вчинення злочину, передбаченого частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу України, обом підозрюваним районний суд виніс вирок – три роки позбавлення волі, щоправда, з випробувальним терміном.
Таке ж покарання через рік настигло молодшого сина. Його міліціонери затримали також за підозрою у вчиненні крадіжки. Разом з товаришем неповнолітній обікрав місцеву фабрику пластмасових виробів, винісши звідти металобрухту на понад дві тисячі гривень. Але і це не змусило матір замислитися над своїм ставленням до дітей, над відповідальністю за їхнє життя. Як результат, син попався вдруге.
У квітні цього року з господарства жителя райцентру зник скутер. Про крадіжку потерпілий заявив до міліції. І першим, хто потрапив у поле зору правоохоронців, як підозрюваний, був їх «давній знайомий». Злочин парубійко скоїв у групі ще з двома особами, старший з яких також має судимість. До слова, затриманий ще не відбув випробовувального терміну покарання за крадіжку дворічної давності, але його це хвилювало найменше. Шкодував лише, що не вкрав більше.

-1 thoughts on “Через невиконання материнських обов’язків троє дітей уже притягувалися до кримінальної відповідальності

  • 18:15 | 17.05.2011 о 18:15
    Permalink

    ШОСЬ НАЧАЛЬНИУ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ПІДВОЛОЧИСЬКОЇ РДА КУЛЬБАБА М. ПОГАНО ПРАЦЮЄ!!!

Коментарі вимкнені.