Червоний хрест провів у Тернополі безпрограшну лотерею

Аби допомогти людям похилого віку представники Тернопільської обласної організації Товариства Червоного Хреста під час святкування Дня міста організували безпрограшну лотерею. Тернополяни купували лотерейні квитки і вигравали призи. Таким чином долучалися до доброї справи.

Безпрограшну лотерею-акцію Тернопільська обласна організація Товариства Червоного Хреста проводить вчетверте. В парку Тараса Шевченка та в парку Національного відродження на День міста тернополяни могли придбати лотерейний квиток, отримати за нього подарунок і таким чином допомогти людям похилого віку.

– Лотерея безпрограшна, призи бувають різні, бувають календарики, лінійки, бувають рюкзачки, іграшки, мило, гель для душу. Лотерея проходить дуже активно. Діти особливо в ній зацікавлені тягнуть батьків за руки, – розповів ТВ-4 голова Тернопільської обласної організації Товариства Червоного Хреста Олександра БРИГАДИР.

 

– Я заплатила гроші і виграла магнітик, мені він дуже подобається тут намальовані сонечка і квіти, – каже учасниця лотереї Анастасія ЧЕРВАТЮК .

Один лотерейний квиток коштував п’ять гривень. Гроші, зібрані під час лотереї, підуть на допомогу людям похилого віку, гарантують у Товаристві Червоного Хреста.

Люди, які приймають активну участь у цій акції, дітки, знають, що ці гроші йдуть на благодійність. Ми їм пояснюємо, що це не тільки вони виграли приз, а що вони приєднуються до доброї справи. Бо милосердя так і розшифровується: миле, добре серце, – розповідає головна медсестра патронажної служби Тернопільської обласної організації Товариства Червоного Хреста Марія КОКІСЬ.

 

 

Коментарі вимкнені.