Чим володіє колишній директор Бережанського ЛМГ Ростислав ПАВЛІВ

Будинок за мільйон доларів на вулиці Повстанській, 4 у Львові, триповерховий палац, що виріс за декілька місяців у елітному районі, можна сміливо вже назвати легендарним, – пише “Береж-інфо“.
Журналісти програми «Хто тут живе?» пообіцяли провести журналістське розслідування і дізнатися: хто може собі дозволити збудувати такий будинок.
Адже не кожен з людей, які входять в топ-100 найбагатших, можуть побудувати такий палац. Його приписували екс-голові Львівської облдержадміністрації Василю Горбалю, від нього «відхрещувались» та на нього зазіхали.
Журналісти з’ясували: будинок зведено «самобудом», Франківська районна адміністрація навіть подала до суду на власника. Декілька місяців тривало журналістське розслідування: хто ж є власником? Журналісти «Хто тут живе?» дізналися, що до «легендарного» будинку має відношення директор держлісгоспу, герой нової програми. Яке саме відношення? У Програмі “Хто тут живе?” на червоному дивані очікувався колишній директор Бережанського, а теперішній Стрийського держлісгоспу Ростислава ПАВЛІВ.

Б.І.: Нагадаємо, що у Бережанах, по вул. Депутатській 9, вже кілька років заростає подвір’я навколо квартири Р.Павліва, колишнього директора Бережанського ЛМГ.

Коментарі вимкнені.