Далекобійник, якого краще об’їжджати здалека

Молодик втрапив на лаву підсудних за агресивність і підроблені права водія

Тернополянина, який нині працює далекобійником, засуджено за трьома злочинними епізодами. На вулиці Корольова у Тернополі він побив працівника сміттєзбиральної машини і проколов колесо машини. Працівник комунального господарства поплатився за те, що намагався викликати власника «Мазди», припаркованої так, що сміттєвоз не міг заїхати на територію багатоповерхівки. Відтак працівник рукою вдарив по машині-перепоні, аби спрацювала сигналізація. Господар дуже розлютився,  тому й вдарив чоловіка і ножем пробив колесо сміттєвоза. Таке колесо, до речі, коштує 752 гривні. Після того втік на «Мазді».

Другий злочинний епізод стосується випадку у більярдному барі. Тернополянин на очах у відвідувачів та працівників закладу агресивно повівся із своєю знайомою – тягав її за волосся по долівці, бив києм. Припинив лише тоді, коли працівники викликали міліцію.

Також виявилося, що войовничий молодик після того, як його за керування у нетверезому стані позбавили на два роки водійських прав, підробив документи і продовжував їздити. Викрили його працівники ДАІ – на території Миколаївської області.

На судовій лаві цей чоловік поводився сумирно, визнавав вину і каявся. Тепер він працює далекобійником, у нього маленький син.

За хуліганство та використання підробленого документа Тернопільський міськрайонний суд засудив його до трьох тисяч гривень штрафу.

Засудженому доведеться сплатити також 752 гривні матеріальної шкоди – за пошкоджене колесо.

Ольга КУШНЕРИК, газета “Свобода”

Коментарі вимкнені.