День Героїв згуртував у Тернополі молодих і старих (фоторепортаж)

Колона із кількох сотень людей пройшла вулицями міста, початок від перехрестя бульвару  Данила Галицького та проспекту Степана Бандери в рамках святкування Дня Героїв.
Як розповідає учасник даного заходу Роман Хрущ,  свято пройшло в дуже патріотичному дусі, що не є дивиною для нашого міста.

“Приємно було бачити велику кількість молоді,  яка проявила свою національну позицію.
Також чимало було і людей страшого віку. Дійство розпочалося на бульварі Данила Галицького  маршем вишиванок.  Особливо приємно на цьому етапі здивувала присутність  оркестру і барабанщиків. – ділиться враженнями Роман. –  Всі учасники рушили проспектом Степана Бандери до Театрального майдану. Дорогою тернополяни, які не брали участі у заході, з цікавістю спостерігали за тим, що відбувається: визирали з вікон тролейбусів та  квартир. Це було дуже приємно! Відчував себе частиною чогось грандіозного.  Як видно з фотографій, людей зібралося чимало.
Коли прийшли на Театральний майдан, там саме починався концерт. Спочатку публіку «розігрівав» Фома з гурту «Мандри».  Виступили також місцеві можновладці, до їхньої честі – коротко і по суті.  А тим часом люду ставало все більше.  Коли зібралась ціла площа – на сцені появився «Тартак».  Енергетика гурту була надзвичайною, народ  просто шалено відривався разом з ними!
Сашко Положинський згадав і про Ігоря Пелиха, мовляв, не варто і його забувати з-поміж інших героїв краю.  Завершилось свято розкішним феєрверком.”

Фото Романа Хруща

-1 thoughts on “День Героїв згуртував у Тернополі молодих і старих (фоторепортаж)

  • 08:55 | 24.05.2011 о 08:55
    Permalink

    на 13 фото чітко видно, як на цей захід зігнали школярів (до речі, неповнолітніх) а директорка 19 школи наглядає, щоб все пройшло без несподіванок

  • 21:16 | 24.05.2011 о 21:16
    Permalink

    Не тільки школярів..але і ПТУ рідне))
    Але це доср*ки, свята цим це не спортило!!!

Коментарі вимкнені.